ANAP Rize belediye başkan adayı Kenan Bıyık son zamanlarda kendisine yönelik yapılan eleştirilerin doğru olmadığını söyleyerek” Ben kimseyi eleştirmiyorum. Benim için kimse insanı ilişkileri iyi değil diyemez, beni bilenler bilir” dedi.

Demokratik bir yarış içinde olduğunu söyleyen ANAP Belediye başkan adayı Kenan Bıyık halkın kendisine gösterdiği ilgiden memnun olduğunu söyleyerek” Bunu kıskananlar olabilir. Ben memleketime hizmet için belediye başkanlığına talip oldum. Hiçbir siyası kişiyle polemiğe girmedim. Ben yapacaklarımı anlatıyorum. Kişiliğimi Rize bilmekte. Herkesin kişiliğini Rize biliyor. Kimlerin hizmet için, kimlerin başka şeyler için yarışta olduğunu Rize halkı bilmekte. Sayın Mesut Yılmaz in bana destek için gelmesine içerlenenler var. Sayın Yılmaz ülkemize ve ilimize yıllarca hizmet verdi” dedi.

ANAP Rize belediye başkan adayı Kenan Bıyık seçim beyannamesinde halkla kucaklaşmaya geldiğini söyleyerek” Zaten Rize’deyim, esnafla, halkımla aramda hiçbir sorun yok, bizim bir hedefimiz var. Ekonomik krizin esnafımızı ve halkımızı ne kadar zor durumda bıraktığı açıkça görülmekte. Biz halkımıza ve esnafımıza nasıl daha rahat nefes aldırırız bunu düşünüyoruz. Biz sorun üretmeye değil, sorun çözmek için geliyoruz. Belediye hizmet kapısıdır. Bu kapı herkese açık olur. Siyası kimlik tartışılmaz. Bunlar hep tartışıldı ve belediye sorun yumağı oldu. Esnafımız ve halkımız kırgın, bu kırgınlıklara son vereceğim. Ben hizmete talibim kavgaya ve kargaşaya değil” dedi
Editör: HABER MERKEZİ