Yavuz ALATAN / Gazeteport 

Koyu bir Galatasaray taraftarı olan eski Başbakan ve Rize Bağımsız milletvekili Mesut Yılmaz, Galatasaray- İstanbul Belediyespor maçında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Arda Turan için, ‘’Alman hocalar biraz serttir. Anlaşılan Arda yorgun düştü. Hepimizi de heyecanlandırdı’’ dedi.
 
Ankara’da Erenus Sanat Galerisi’nde açılan Ekrem Kahraman’ın sergisine katılan Mesut Yılmaz, politika yerine futbol konuşmayı tercih etti. 

Galatasaray’lı futbolcu Arda için ‘’Bizi korkuttu, endişelendirdi. Ancak görünen o ki şimdi durumu iyi. Ben de sordum, Arda’nın sağlığında endişe edilecek bir durum yok. Bu hepimizi sevindirdi” dedi. Yılmaz, Arda’nın yorgun olduğu psikolojisinin bozulduğu konularında da, “ Alman hocalar biraz serttir, anlaşılan o da yorgun düşmüş, toparlanır” açıklaması yaptı. Galatasaray’ın koyu bir taraftarı olan Yılmaz, geçtiğimiz seçim dönemlerinde, Galatasaray için birlik çağrısında bulunmuştu. Yılmaz, tek listeyle seçime gidilmesi için çalışma yapmıştı. 

Yılmaz’ın da katıldığı, Ankara’daki Erenus Sanat Galerisi’nde açılan sergide, sanatçı Ekrem Kahraman, ABD’de yaşanan 11 Eylül saldırılarını ve “Dünyanın içinde bulunduğu belirsiz durumu” gözler önüne seren çalışmaları ile dikkat çekti. Sanatçı Kahraman ‘’Günümüzde insanlık hızla bir trajediye doğru ilerliyor” dedi. Sergi 14 Aralık tarihine kadar gezilebilecek. Erenus Sanat Galerisi, Mesut Yılmaz’ın kız kardeşi Nilüfer Yılmaz’a ait bulunuyor.


Editör: HABER MERKEZİ