CNNTürk'te İlker Yasin'in sunduğu 3. Devre programına Rıdvan Dilmen ile birlikte katılan Mesut Yılmaz, G.Saray'ın Teknik Direktörü Bülent Korkmaz'a tavsiyelerde bulundu.

Almanya'daki takımlar hakkında derinlemesine tahliler yapan Mesut Yılmaz, G.Saray'ın rakibi Hamburg'u şu an sadece Almanya'da değil Avrupa'daki en güçlü takımları da yenebilecek bir güce sahip olduğunu savundu. Yılmaz, 'Hamburg'un son iki hafta kötü sonuçlar alması kimseyi aldatmasın. Kendi sahasında ve gününde bir Hamburg takımının yenemeyeceği takım yoktur.' dedi.

Galatasaray'ın Perşembe günü Hamburg'a karşı nasıl oynaması gerektiğine de değinen Yılmaz, 'Galatasaray, umarım Hamburg'un son maçlarına göre değerlendirme yapmaz. Bülent Kardeşime söyleceğim tek şey, tıpkı Bordoeux'a karşı deplasmanda nasıl oynandı ise Hamburg karşısında da aynı şekilde oynansın. Rakip takıma karşı atak oyun yerine oyunu kilitlemek ve orta alanda çoğalarak oyunun kontrolünü elinde tutması gerekir. Gününde bir Hamburg fırsat bulduğu an G.Saray'a hezimeti yaşatabilir. G.Saray için en ideal sonuç oradan beraberlikle ayrılıp turu rövanşa bırakacak sonuçla geri dönmesidir. ' dedi.

Mesut Yılmaz ayrıca G.Saray'ın Song ve Mondragon'u satmasını yanlış bulduğunu belirterek ' Bu iki oyuncu takım için çok önemliydi. G.Saray bugün hala bu oyuncuların yerini dolduramadı. Şimdiki kaleci için kötü demiyorum ama hiçbir zaman bir Mondragon kadar kalede güven vermedi' dedi.

Mesut Yılmaz, Trabzonspor'un bu yıl için şampiyonluğa ulaşmasının zor olduğunu belirtirken, son iki maçta alınan sonuçların futbolcuların hala şampiyonluklar yaşayan Trabzonspor'un ulaştığı özgüvene ulaşmadığını gösterdiğini sözlerine ekledi.

haber7.com

Editör: HABER MERKEZİ