Eski Başbakanlarımızdan, Demokrat Parti Rize Milletvekili Mesut Yılmaz Rizede Bazı İncelemelerde Bulundu. Gezisinde Madenli Beldesine uğrayarak Belediye Başkan Vekili İbrahim Furuncu`dan Beldenin sorunları hakkında bilgi aldı. Belediyenin mali durumu ve çayeli Bakır İşletmelerinin çalışmalarından hasar gören çevre halkının evleri konusunda geniş bilgi aldı. Mesut bey, uzun bi aradan sonra  ilk defa geldiği Madenli Beldesinde  çok şeyin değiştiğini gözlemledi ve yapılan çalışmalardan Belediye hizmet  Binasını ve çevrede yapılan düzenlemeleri çok beğendiğini  söyledi.

Mesut Bey bir süre merkezdeki parkta halkla görüştükten  sonra  Senoz deresindeki  HES` leri inceleyerek Baba ocağı olan  çatalderede dinlendi. Burada Köylüler tarafından sevgi ile karşılanan yılmaz,   Çay hasadı devam eden  köy halkının sorunlarını dinleyip bilgiler aldı. Hava kararmadan akşam saat 19 sularında Rizeye dönüşünde tekrar madenli belediyesine uğradı. Burada Başkan Vekili İbrahim Furuncu, eski Başbakanımızı Başkanlık makamında ağırladı, Karşılamadan oldukça memnun olan Mesut yılmaz, Başkan vekili İbrahim Furuncu`ya  teşekkürlerini iletti belediyenin çalışmalarda başarılar diledi.

Öte yandan Mesut Yılmaz programına değişiklik yaptığı ve bugün Rize Merkezde esnaf ziyaretleri yapacağı ve akşamda DP İlçe Teşkilat ile toplantı yapacağı belirtildi.  













SENOZ DERESİNDEN DÖNÜŞTE MADENLİ`YE UĞRADI, BELEDİYEDE AĞIRLANDI...

 

Editör: HABER MERKEZİ