Rize Millet Vekili Aday Adayı Sebahat Çakır üyesi olduğu Rize Ziraat Mühendisleri Odasını ziyaret etti. Çok samimi bir ortamda geçen ziyaret programında bir açıklama yapan oda başkanı Muhammet Pertek şunları söyledi:  

Oda üyemizin milletvekili aday adayı olması bizleri memnun etmiştir. Ben ilk duyduğumda çek sevindim. Özellikle bir bayanın bu tür bir medeni cesaret göstererek aday olması bayanlar adına çok sevindirici bir durum. Çünkü herkesin bu cesareti göstermeyeceği aşikârdır. Bir kez daha söylemeden geçememeğim odamızın bir üyesinin bu işe başvurması bizi bir kat daha mutlu etmiştir.

Sebahat hanımla yaklaşık 2 yıldır çay konusunda zaman zaman görüşmelerimiz oldu. Arkadaşımız çay sektörünün tüm sorunlarını bilen biri kendisine şans verildiği takdirde çayımızın sorunlarının çözümüne büyük katkılar saylayacağı aşikârdır.

Rize Millet Vekili Aday Adayı Sebahat Çakır’da yaptığı açıklama gösterilen ilgiye teşekkür ederek aday olma konusunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bayanların aday olması konusunda yaptığı konuşmalardan cesaret alarak bu yola girdiğini söyledikten sonra sözlerini şöyle sürdürdü; Bir Rizeli bir ev hanımı, bir anne, bir ziraat mühendisi ve Çaykur’da çalışan bir arkadaşınız olarak Rize’yi temsil etmek istiyorum. İnşallah Mevla utandırmaz bu Rize’miz için güzel bir açılım olacağını düşünüyorum. Dualarını ve desteklerinizi bekliyorum.  


SEBAHAT ÇAKIR'IN KAÇKAR TV'DEKİ PROGRAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Editör: HABER MERKEZİ