Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanlığı Tek Gıda İş Sendika Salonunda 17 Ekim Pazar günü genişletilmiş İl Divan toplantısı yaptı. Toplantıda, başkan Zeki Mayi’ye aday olması konusunda partililerin baskı yaptığı öğrenildi.

Basına kapalı yapılan il divan toplantısında 2011 Hazır’an ayında yapılacak olan milletvekili seçimleri öncesi partinin yapacağı çalışmalar değerlendirildi.

İl başkanı Zeki Mayi yaklaşan seçim sürecinde partinin izleyeceği yol haritasıyla ilgili bilgiler aktardı. Mayi seçimlerde partinin göstereceği milletvekili adaylarının kimler olması gerektiği konusunda partililerin görüşlerini açıklamasını istediği toplantıda, partililerin il başkanı Zeki Mayi’nın aday olması konusunda görüş bildirdikleri öğrenildi.

 İl divan toplantısında Rize de ki sosyal, toplumsal ve siyasal konular masaya yatırılıreken, partililerin başkan Zeki Mayi’ye milletvekili olması konusunda baskı yaptığı Mayi’nin ise partililerin bu ısrarlı isteği karşısında, partililerimizin alacağı her karara saygılıyım. Bana verilecek her görevi yapmaya hazırım önümüzde ki süreci iyi değerlendirip o yönde çalışmalar yapmak gerekir partimde verilecek hiçbir görevden kaçmam diyerek milletvekili adaylığına yeşil ışık yaktı. (Karadenizgündem)

 

Editör: HABER MERKEZİ