AK Parti Çayeli ilçe başkanlığında yapılan temayül yoklamasında Madenli Belde Belediye Başkanlığı için 2 aday adayı Büyükköy Belde Belediye Başkanlığı için 3 aday adayı yarıştı.

Madenli Belediyesi için Mehmet Ali Sarı ve Mustafa Tüyloğlu, Büyükköy Belde Belediye Başkanlığı için mevcut Belediye Başkanı Mustafa Okur, Ak Parti Kurucu Belde Başkanı Hamza Saruhan ve Cabir Aydede yarıştı.

Çayeli ilçe teşkilatında yapılan temayül yoklamasında; parti ilçe yönetim kurul üyeleri ve kurucu ilçe yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolu Başkanı, Kadın Kolu Başkanı, Madenli Belde Yönetim Kurulu Üyeleri Mahalle temsilcileri ve Büyüköy Belde Yönetim Kurulu Üyeleri ve mahalle temsilcileri oy kullandı. Yapılan oylamada Madenli Belde Belediyesi için 92 kişilik listeden 63 kişi, Büyükköy Belde Belediyesi için 90 kişilik listeden 58 kişi oy kullandı.

Saat 12:00 da başlayan ve 3 saat süren oylamaların ardından kurulan sandıklar, komisyonda görevliler gözetiminde açılarak sayıldı. Tasnif edilen oylar zarflara konularak AK Parti İl Başkanlığına götürüldü. İl Başkanlığı tarafından Madenli ve Büyükköy Belde Belediye Başkanlığı için yapılan temayül yoklamasının sonucunu genel merkeze bildirecek.Nihai sonuç AK Parti Genel Merkezi tarafından belirlenecek.

 

Editör: HABER MERKEZİ