Demokrat Parti (DP) Rize il başkanlığına yeni atanan Arif Kopuz un katılımı ile Çayeli ilçe başkanlığında yemekli bir toplantı tertip edildi.

Demokrat Parti Çayeli ilçe başkanlığında gerçekleşen toplantıya İl Başkanı Arif Kopuz, Anavatan Partisi Eski İl Başkanı Mustafa Mataracı, Demokrat Parti Çayeli İlçe Başkanı Selman Kalyoncu, Anavatan Partisi Çayeli Eski İlçe Başkanı Muhammet Safi, Demokrat Parti ve Anavatan Parti ilçe yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile yemekli bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan DP Çayeli İlçe Başkanı Selman Kalyoncu’nun ziyaretten dolayı teşekkür konuşmasının ardından kısa bir konuşma yapan Anap Çayeli Eski İlçe Başkanı Muhammet Safi, Demokrat Parti çatısı altında bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Daha sonra söz alan Anap Rize il eski başkanı Mustafa Matarcı da birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Siyasette öncü ilçe Çayeli’ne hoş geldiniz diyerek sözlerine başlayan DP Çayeli ilçe başkanı Selman Kalyoncu, “il başkanımız için siyasetin rektörü olduğunu söylediler. Bende Çayeli siyasetin üniversitesidir demiştim. İl başkanım siyasetin üniversitesine hoş geldiniz. DP İlçe başkanlığı görevimi ilçe kongresine kadar sürdürmek istiyorum. Kongrede yeniden aday olmayı düşünmüyorum. Heyecanı olan arkadaşların önünü açmak istiyorum. İlçe başkanlığı görevini kongrede aldım, kongre ile teslim etmek istiyorum. Toplantımıza katılan il başkanımıza ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” Dedi.

Rize’deki ilçeler içerisinde ilk ziyaretini Çayeli’ne yapan DP İl Başkanı Arif Kopuz da konuşmasında, “ilçe başkanımız Selman Kalyoncu’nun söylediği gibi Çayeli siyasette öncük etmiş, çok değerli siyasetçiler yetiştirmiş bir ilçemiz. Böyle bir ortamda sizlerin arasında bulunduğum için memnun oldum. Katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

   

Editör: HABER MERKEZİ