CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TOBB Genel Kurulu'na katılıyor. Genel kurula eski bakanlardan Kürşad Tüzmen de katıldı.

Hürriyet'ten Aysel Alp'in haberine göre, dün Mersin mitinginde Başbakan Erdoğan’a yüklenen CHP Lideri Kılıçdaroğlu “Yürekli adamsan yolsuzluğa bulaşan bakanlarını tek tek millete anlat. Kürşad Tüzmen, Hilmi Güler, Kemal Unakıtan, çıkın konuşun” demişti. 'Tüzmen çıksın konuşsun' diyen Kılıçdaroğlu bugün TOBB Genel Kurulu'nda Kürşad Tüzmen'le karşılaştı. İkili birbirine sarılıp öpüştü.

Tüzmen gazetecilere CHP lideri ile ayaküstü ne konuştuğunu da anlattı. Tüzmen, Kılıçdaroğlu'na 'Kemal Bey ben müsteşarken sen genel müdürdün. Bir lafın varsa bana söyle. Tanıdığım kadarıyla sen dürüst adamsın. Sen beni nasıl bilirsin?' diye sorduğunu, CHP liderinin ise 'Seni de dürüst bilirim' yanıtını verdiğini aktardı. 

Kılıçdaroğlu'na cevaben 'Bu cevaptan sonra konuşacak bir şeyimiz kalmadı' dediğini belirten Tüzmen, CHP liderinin de 'Lafım sana değil' ifadesini kullandığını vurguladı. 

vatan

Editör: HABER MERKEZİ