Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Trabzon'da geçtiğimiz seçimlerde istedikleri oyu alamadıklarını belirterek 'Trabzonspor'u Türkiye'de şampiyon, CHP'yi de iktidar yapacağız' dedi.

Cüzdanı çalınan partlili feryat etti
Havalimanındaki karşılama sonrası Maçka ilçesine hareket eden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun parti otobüsünün önü Mataracı mevkiinde kesildi. Mataracı Ekmek Fırını işletmecileri tarafından kendisine üzerinde Kılıçdaroğlu yazan Trabzon'a has taş fırın ekmeği hediye edilirken, Kılıçdaroğlu daha sonra Maçka ilçesine geçti. Maçka'da yüzlerce partili tarafından karşılanan Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li Maçka Belediye Başkanı Ertuğrul Genç'i makamında ziyaret etti. Otobüsten inişi sırasında küçük bir izdiham yaşanırken, cüzdanı çalınan bir partilinin bağırması dikkat çekti.

Trabzonspor'u şampiyon, CHP'yi iktidar yapacağız
Maçka Belediye Başkanı Ertuğrul Genç kendisine ziyaretin anısına bir gümüş telkari hediye ederken, Kılıçdaroğlu burada kendisini görmeyi çok isteyen Seher Topaloğlu isimli 85 yaşındaki partili ile görüştü. Partililerin ısrarı üzerine belediye binasının balkonundan Maçkalılar'a hitaben bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu,

'Ciddi sorunlarınız olduğunu biliyorum. Bu sorunlar Adana'da da Hakkari'de de var. Ülkede herkesle kavga eden bir başbakan var. Biz herkesle dost olan, herkesi kucaklayan bir başbakan profili çiziyoruz. Herkesi dinleyen, herkesin sorunlarını çözmek için dirayetli bir politika izleyeceğiz. Bunun sözünü Maçka'da veriyorum. Geçen seçimlerde Trabzon'dan beklediğimiz oyu alamadık. Trabzonspor'u Türkiye'de şampiyon, CHP'yi de iktidar yapacağız. Halka hükmetmek için değil, halka hizmet etmek için geliyoruz' dedi.

Maçka ziyaretinin ardından Akoluk Belde Belediyesi'ni ziyaret eden Kılıçdaroğlu'na Belediye Başkanı Atilla Çavdar'ın makamında yöresel Hamsiköy sütlacı ikram edildi. (Ensonhaber-İHA)

Editör: HABER MERKEZİ