Anavatan Partisi, 31 Ocak Cumartesi günü, Ankara Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda, Genel Başkan Salih Uzun'un deyimiyle, yeniden doğdu. 3 ay önce genel başkan seçilen Salih Uzun, tabanın da sesine kulak vererek, parti logosunu değiştirme kararı aldı. Toplatıda oy çokluğuyla tüzük değişikliği kabul edilerek, Anavatan'ın kuruluş tarihinde ki logosuna dönüldü.

KENAN BIYIK'A YOĞUN İLGİ


Tüzük değişikliği toplantısında aynı zamanda Anavatan Partisi'nden il, ilçe ve belde belediye başkanı adayı olan isimler de tanıtılacağı için, Rize Belediye Başkan Adayı Kenan Bıyık da, partililerle birlikte Ankara'ya hareket etti.

Anavatan Partisi Rize İl Başkanı Muharrem Yardımcı ve 40 kişilik kafileyle Ankara'ya giden partililer, Kenan Bıyık'a desteklerini sürdürdü. 

Eski Başbakan ve Eski Anavatan Partisi Genel Başkanı Mesut Yılmaz'ın memleketi olan Rize'den aday olmasından dolayı salonda ki partili ve adayların yoğun ilgisini gören Kenan Bıyık, soru yağmuruna tutuldu.

Genel Başkan Salih Uzun'un salona girişinin ardından bir araya gelen Kenan Bıyık ve Salih Uzun, kısa bir sohbetin ardından, Rize İl Başkanı Muharrem Yardımcı ile birlikte fotoğraf çektirdiler.

Tüzük değişikliğinin kabulünün ardından geçilen aday tanıtımında, Kenan Bıyık'ın anons edilişi de dikkat çekiciydi. 'Şimdi size önemli bir ismi açıklıyorum' diyen Gurup Başkan Vekili, 'Eski genel başkanımız ve başbakanımız Mesut Yılmaz'ın memleketi Rize'den belediye başkanlığına aday olan değerli bir isim' şeklinde sözlerini sürdürdü.

İsminin açıklanmasının ardından yoğun alkış alan Kenan Bıyık, Genel Başkan Salih Uzun ile, objektiflere poz verdi.
 
ÇayTV 
Editör: HABER MERKEZİ