MHP Rize İl Başkanı O. Cem Kazmaz’dan Rize milletvekili Hasan Karal hakkında ilginç iddia. Kazmaz yaptığı açıklamada Karal’ın aynı gün içinde hem mecliste hem de Rize’de olduğunu belirtti.

Kazmaz açıklamasında, “Dün (04.Ağustos Pazartesi) Günü Türkiye Kamuoyu TBMM'de maalesef suçüstü yakalanmışlığın telaşı içerisinde ki AKP'li Vekillerin kendilerine suçüstü yapan MHP'li Vekillere saldırısına tanık olmuştur. Bu menfur saldırıyı en sert bir şekilde kınamaktayız.

Ancak diğer yandan bu sayede tüm Türkiye ve Dünya Kamuoyu 'bir Dünya Liderine, büyük Usta'ya' yakışan üstün AK-Teknolojiye de şahit olmuştur. Bu buluş sayesinde başta ABD ve Rusya olmak üzere tüm süper güçlerin Türkiye'yi gıpta ile izlediği kuşkusuzdur. Bu üstün teknoloji sayesinde Rize Milletvekili Sayın Hasan Karal Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Fikri Işık ile beraber Rize'de Belediye'yi, Teşkilatları ziyaret ederken (Resim 1) aynı zamanda ve aynı saatlerde 900 km uzaklıkta Ankara'da TBMM Genel Kurul Salonu'nda bir fiil mevcut halde şahsen yoklamaya iştirak etmektedir (Resim 2) !

Bu üstün teknolojinin Sayın Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanın Bakanlık Sitesinde ki özgeçmiş ve hedeflerinde yer alan; 'Türkiye önümüzdeki 10 yıl içinde her açıdan gelişmiş ülke standartlarını yakalayacak ve dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olacaktır. Biz de Bakanlık olarak, ülkemizin bu kalkınma sürecine en fazla katkı verecek olan aktörlerden biri olacağız. Hedefimiz, üretim ve teknoloji üssü bir Türkiye inşa etmektir.' sözlerinin bir tezahürü olduğu su götürmez bir şekilde ortadadır. Bu buluşun gerçekleştirilmesinde ve ülkemize nasip olmasında ise Ankara'da Hayvanat Bahçesi Müdürlüğünden Tubitak'a yapılan eşsiz atamanın da etkili olduğu düşünülmektedir.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ