Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çayeli belediye başkan adayı O.Cem Kazmaz, Çayeli belediye başkanı Rıza Çakır’ı makamında ziyaret etti.

MHP Çayeli belediye başkan adayı O.Cem Kazmaz, adaylığının açıklanmasının ardından ilçede ziyaretlere başladı. Ziyaretler kapsamında ilçe belediye başkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Çayeli belediye başkan adayı Rıza Çakır’ı makamında ziyaret etti.
 


Ziyarette MHP Çayeli ilçe başkanı Hayati Kork, Çayeli Ülkü Ocağı başkanı İsmail Bayraktutan bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette belediye başkanı Çakır, adaylığından dolayı Kazmaz’ı kutladı ve başarılar diledi.

Kazmaz, başkan Çakır’a teşekkür ederek, adaylığıyla ilgili ve seçim süreci boyunca neler yaşanabileceği hakkında bilgiler verdi. Ayrıca Kazmaz, başkan Çakır’a anlamlı bir mesajda bulunarak, Filistin’de ölen insanlar için Çayeli’ndeki mevcut belediye başkan adaylarıyla birlikte ortak kınama mesajı yayınlamak isteğini belirtti. Başkan Çakır, Filistin’deki vahşetin son bulması için Çayeli’nden birlik beraberlik anlamında çok güzel bir mesaj olacağını ifade etti.
 
 

Adaylık sürecinin ne kadar zor olduğunu iyi bildiğini belirten Çakır, “ bir dönem önce bu süreçten bende geçtim. Sıkıntılı bir süreçtir ama birlik ve beraberlik içinde Çayeli’nde güzel bir seçim sürecini geride bırakacağımıza inancım tamdır.” Şeklinde konuştu.



Editör: HABER MERKEZİ