Dilek ASLAN

Toplantıya il başkanı Yılmaz Katmer, il yönetim kurulu üyeleri, il belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakır, Merkez ilçe başkanı Ali Yazıcı, merkez ilçe teşkilatı, belediye meclis üyeleri, merkez ilçeye bağlı belde teşkilatları, merkez ilçe belde belediye başkanları, mahalle ve köy temsilcileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Rize Merkez İlçe Başkanı Ali Yazıcı, “ Siyasetin temelinde sadece millet vardır. AK Parti halka hizmetin adresidir. Siyasetin amacı halka hizmet adaleti, refahı ve kalkınmayı sağlamaktır. Siyaset hizmet üretip sorun çözüyorsa, halkın iradesini yansıtıyorsa başarıya ulaşmış bir anlam ifade etmiş demektir. Siyasetin rotasını millet belirler belli bir seçkinler grubu değil. Siyaseti, kendini seçkin sananların alanı olarak değil, bütün milletimize hizmet alanı olarak görmek zorundayız” şeklinde konuştu.

İl Başkanı Yılmaz Katmer ise konuşmasında bağımsızlığını ilan eden Kosova’yı teşkilatı adına kutladı. Ayrıca Kuzey Irak’ta 10 bin askerle yürütülen kara harekatının başarılı bir şekilde sonuçlanmasını, şehit olan vatan evlatlarına Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve tüm Türk halkına başsağlığı diledi. Katmer, konuşmasına devamında ise başörtüsü konusuna değinerek “bu sorunun bizim iktidarımız döneminde sonuçlanmasından ve böyle bir iktidarın il başkanı olmamdan sizlerde teşkilat mensubu olmanızdan dolayı gurur duyduğumuzu ifade etmek gerekiyor” dedi. Şimdide sıranın meslek liselerinin ÖSS’de ki katsayı problemine geldiğini bu sorununda en kısa sürede çözüleceği inancında olduğunu belirtti.

Editör: HABER MERKEZİ