AK Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal,  bazı yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte düzenlediği teşekkür ziyaretleri Çayeli ilçesi ile devam etti.

Çayeli ilçe yönetimi ziyareti sırasında kısa bir konuşma yapan AK Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal, teşkilat olarak referandum sürecinde yapılan çalışmaların sonucunu yüksek seviyede oy alarak gördüklerini belirtti.

Referandumda alınan başarılı sonuçtan dolayı Başbakan'ın bizzat teşekkürlerini ilettiğini ifade eden Başkan Karal, AK Parti, vatandaş nezdinde ki güvenirliliğini katlanarak artırmaya devam etmektedir. Bunda teşkilatların yaptığı çalışmaların ve halkla kurulan diyalogun katkısı büyüktür.’’dedi.

AKP il başkanı Hasan Karal konuşmasında “ Sayın başbakanımız in önderliğinde yaptığımız hizmetler bilinmekte, halkımız bu hizmetleri ve ülkemizin büyümesini yakinen takıp etmekte, son 8 yılda ülke olarak nerden nereye geldiğimizi herkes görüyor. Referandum da halkımız açıkçı bize destek verdi, Rize de siyaset yapmak kolay değil, sizlere verdiğimiz sözlerin arkasındayız ve her zaman sizlerin yanında yer almaya devam edeceğiz, asla sizlerin güvenini sarsmayacağız” dedi.

 

Daha sonra Başkan Karal partililerle birlikte, Referandumda vermiş oldukları destekten dolayı Çayeli Muhtarlar derneğini ziyaret ederek, muhtarlara teşekkür etti.

Editör: HABER MERKEZİ