AKP il başkanı Hasan Karal biz Rize ye yatırım alabilmek için kapı, kapı dolaşırken kimse zevkine ve midesine bağlı olamaz dedi.

Rize öğretmen evinde ki törende daire müdürlerini fırçalayan AKP il başkanı Hasan Karal 'Öğretmen evinde 15 e yakın daire müdürünü görünce birden sinirlendim, biz onlardan Rize için hizmet beklerken, vatandaş onların imzalayacağı evrakları beklerken, daire müdürlerinin yemekten yemeğe koşması sinirlerimi bozdu, bazı sabahlar dairelere gidiyorum müdür yok, nerde bir  yemek varsa, nerde bir tören varsa müdürler orada, biz müdürleri hizmete katkısı olsun diye atıyoruz. Onların asıl işi vatandaşa kolaylık çıkartmak, gelen giden vatandaşlara hizmet etmektir” dedi.

Toplantıyı terk ettiğini söyleyen AKP il başkanı Hasan Karal 'Ben bu fırçayı basın önünde atmadım zaten orada gazeteci olduğunu da görmedim, ancak işin doğrusu bu, herkes görevinin başında olacak, aksayan yerleri tespit edecek ve vatandaşa hizmet edecek, benim öğretmen evinde gördüğüm tablo ne kadar laşkalık olduğunu gösterdi. Artık işin üzerine daha fazla duracağız, amaç vatandaşa hizmet ise bu hizmeti en iyi verenler görev başında kalır” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ