DEVA Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Hasan Karal,Salarha Tüneli ile ilgili ortaya atılan iddialara sosyal medya hesabından çok sert cevap verdi. 

Karal, “Salarha tünelinin ortağı olduğumu yıllarca Rize'de dillendiren namussuzlara sesleniyorum: Madem ki tünelin ortağıydım. Tüm ortaklar orada boy gösterirken ben niçin orada değilim” dedi. 

İşte Karal’ın açıklaması;
Salarha tüneli ışık göründü töreni hayırlı olsun. Memleketime bir çivi çakandan Allah razı olsun. Projeyle ilgili emeğimizi kadirşinas hemşehrilerim bilir. Kimseden teşekkür beklentim de yok. Ancak törendeki fotoğrafa baktığımda, aynen Ovit tüneli gibi Salarha tünelinin de israf bir yatırım olduğunu söyleyenler, Ankara'da projenin onaylanmasını engellemek için bize kırk dereden su taşıtanlar kurdela başından eksik değil. Hatta tünelin yağından balından nemalananlarda onlar. Salarha tünelinin ortağı olduğumu yıllarca Rize'de dillendiren namussuzlara sesleniyorum: Madem ki tünelin ortağıydım. Tüm ortaklar orada boy gösterirken ben niçin orada değilim. İyi ki Allah var. İyi ki Ahiret günü var. Saygılarımla.....

Editör: HABER MERKEZİ