Halkın bağrına bastığı Belediye Başkan Adayı, Çayeli'ni karış karış gezerek karanfil dağıttı.
Adalet ve Kalkınma Partisi Çayeli Belediye Başkan Adayı Mustafa Baltacı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü müsabetiyle Çayeli'nde bulunan okulları, devlet dairelerini, iş yerlerini gezerek burada bulunan kadınların kadınlar gününü kutladı.
Tam 2.000 karanfili Çayeli'ni gezerek takdim eden Mustafa Baltacı'ya, eşi ve AK Parti Çayeli İlçe Teşkilatı Kadın Kollarından partililer eşlik etti.


8 Mart Kadınlar gününü kutladığı kadınlarla tek tek sohbet eden Baltacı, yoğun ilgiyle karşılandı. Genç yaşlı demeden her kadının dertlerini dinleyen, görüşlerini alan Baltacı 31 Mart Mahalli İdareler seçimi için destek istedi.
Çayeli'nin geleceğine kadınlar ile birlikte yön vermek isteğini belirten Baltacı, kadınlara yönelik sosyal ve kültürel faaliyetlerin, kent konseyi kadın meclisine olan destekleklerinin, artarak devam edeceğini ifade etti.

Ziyaretleri esnasında güne dair bir açıklama yapan Mustafa Baltacı şunları söyledi:
'8 Mart Dünyü Kadınlar Günü'nde hanım kardeşlerimizle buluşmaktan çok mutluyum. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Dünya Kadınlar Günü, her ne kadar ülkemizde de 8 Mart 1984 yılından itibaren “Emekçi Kadınlar Günü” denilerek kutlanıyor olsa da; Türk Halkı açısından kadına, ana’ya, eş’e, bacı’ya verilen önem ve değerin tarihsel seyri, kızlarını diri diri toprağa gömen bir “zulüm dönemi”nden, Asrı Saadet Dönemi’ne, yani İslam Peygamberi’nin, “Cennet, anaların ayakları altındadır” sözünü tarihe nakşettiği yıllara dayanır. Bu vesile ile emekleri, sevgi dolu yürekleri ve fedakarlıklarıyla dünyamızı güzelleştiren, daha yaşanabilir hale getiren, insanlığın umudunu yeşerten kadınlarımızın, Dünya Kadınlar Günü’nü tekrar tebrik ediyorum. ' 

 

Editör: HABER MERKEZİ