İYİ Parti Çayeli ilçe binasında düzenlenen törende partiye sürpriz isimler katıldı.

Üyelik kampanyası çalışmaları kapsamında Çayeli İlçe teşkilatı  çalışmalarında hız kesmeden üye kayıtlarına devam ediyor. Bu kapsamda Anavatan Partisi Çayeli İlçe Eski Başkanı Mustafa Demirci, Cumhuriyet Halka Partisi Çayeli Belediye Eski Başkan Adaylarından Ayhan Gümüşler, ÇAYKUR’dan emekli Ziraat Mühendisleri Abdulaziz Şamlıoğlu ve Hakan Yiğit İYİ Parti’ye katıldı. İlçe başkanlığındaki törene katılan İYİ Parti Rize İl Başkanı Avukat Ayşegül Özyanık partiye yeni katılanlara rozetlerini taktı.  

Üye çalışmalarımıza aralıksı olarak devam etmekteyiz diyen İYİ Parti Rize İl Başkanı Avukat Ayşegül Özyanık, “İlimizde olduğu gibi ülkemizde de İYİ Parti’ye karşı büyük bir teveccüh var. Üye sayımız giderek artmaya devam ediyor. Bu kapsamda Çayeli ilçemizde de bir birinden çok değerli insanlar aramıza katıldılar. Mustafa Demirci abimizin siyasi fikrilerinden daha önce faydalanmıştık. Şimdi aynı partide siyaset yapacak olmamızdan dolayı gerçekten çok mutlu oldum. Partimize katılan diğer isimlerde ayrı ayrı teşekkür ediyorum. gittiğimiz her yerde İYİ Partiyi anlatıyoruz.  İnsanlar bize ve partimize güven  duyuyor. Bundan çok büyük memnuniyet duymaktayız. Halkımız geleceğin teminatı ve umudu olarak partimizi görüyor. Bu kapsamda, Genel başkanımızın çizdiği rotada ilerleyerek sokaklarda vatandaşları dinliyor” dedi.

Katılım toplantısına kısa bir açıklama yapan İYİ Parti Çayeli İlçe Başkanı Selman Kalyoncu,  Çayelili vatandaşlarımıza buradan seslenmek istiyorum. Hemşerilerimizi partimize üye olmaya davet ediyorum” dedi. 

Editör: HABER MERKEZİ