Rize'nin Çayeli İlçesinde İYİ Parti ilçe başkanlığında düzenlenen tören ile partiye katılımlar gerçekleştirildi.

Rize İl Başkanı Av.Aysegül Özyanık katılımı ile ilçe başkanlığı binasında gerçekleştirilen törende ilçede önemli görevlerde bulunan 14 kişinin partiye katılımı gerçekleşti.  

14 İSİM PARTİYE KATILDI

Bürokrat ve İş insanlarının katılım rözetlerini İYİ Parti Rize İl Başkanı Av. Aysegül Özyanık ve Mustafa Demirci'nin taktığı törende Dış Doktoru Mustafa Mahrebel, Çayeli Belediyesi İmar İşleri Eski Müdürü Mimar Necat BalcI, Sarıyer Belediyesi'nden Emekli Yaşar Balcı, Çayeli Belediyesinden Emekli İbrahim Sarıkaya, Emekli Okul Müdürü Mehmet Ali Çepni, Tüccar Ahmet Yılancı, Emekli Halil Dinç, Tüccar Adnan Kalyoncu, Emekli Kaptan Mehmet Şahinkaya, Mehmet Ali Karakuş ve Kadriye Avcı partiye katılımları gerçekleşti.

ŞİMDİ DAHA GÜÇLÜ GELİYORUZ

Törende konuşan İYİ Parti Rize İl Başkanı Av. Ayşegül Özyanık, "Çayeli’mizin ileri gelen bürokrat ve iş insanları makul siyasetin toplanma adresi İYİ Parti’mize katılmaya devam ediyor. Partimize yeni gelen her bir dava arkadaşımı kutlar, gücümüze güç kattıkları için ayrı ayrı teşekkür ederim. Şimdi daha güçlü geliyoruz" dedi.

KATILIMLAR DEVAM EDECEK

İYİ Parti Çayeli İlçe Başkanı Selman Kalyoncu ise, "Çayeli ilçe teşkilatı olarak hazırladığımız 'millet bizi çağırıyor' katılım törenine iştiraklarından ötürü İl Başkanımız Sayın Ayşegül Özyanık  ve İlçe Başkanlarımıza teşekkür ederim. Ayrıca bu  son zamanlarda partimize yapılan saldırılardan sonra yüreğini ortaya koyarak katılan arkadaşlarımıza özellikle teşekkür ediyorum. Partimize destek ve katılımlar giderek artmaktadır. Bu katılımların ilerleyen günlerde artarak devam edecek" dedi.

İKTİDAR PASTASI KESİLDİ

Katılım töreni sonunda partililer tarafından iktidara yürüyüş pastası adını verdikleri üzerinde "Millet Bizi Çağırıyor" yazılı pasta İl Başkanı Av. Ayşegül Özyanık tarafından kesilerek katılımcılara ikram edildi.


 

Editör: HABER MERKEZİ