İyi parti Çayeli belediye başkan adaylığı için Meliha Çomoğlu aday adaylık başvurusunu Rize il başkanı Av. Ayşegül Özyanık’a teslim etti. Adaylık müracaatı sonrasında il başkanı Özyanık, Çomoğlu’na başarılar diledi.

Çomoğlu,” genel başkanı ve il başkanı kadın olan bir partide aday olmak bizleri onurlandıracaktır. Genel başkanımız Meral Akşener hanımefendinin cesaretli ve onurlu dik dürüşü aday olmama büyük etkisi olmuştur. Bu düşünce ile yola çıkarak aday adaylığı başvurusunda bulundum. Çayeli’ne bir kadın eline ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Partimin bana vereceği her göreve talibim” dedi.

Çomoğlu, daha önce Rize’de ve Çayeli’nde uzun yıllar nüfus müdürlüğü görevinde bulundu. Çomoğlu, İyi parti Çayeli ilçe başkan yardımcılığı görevinde de bulundu.

MELİHA ÇOMOĞLU KİMDİR?

1961 yılında Pazar’da doğdum olup ilk orta ve liseyi Pazar’da tamamladım yüksekokul olarak aile ekonomisi mezunuyum. 1984 yılında hem Çayeli’ne gelin geldim hem de iç işleri bakanlığı personeli olarak Çayeli nüfus müdürlüğünde göreve başladım. 27 yıl Çayeli’nde nüfus şefi ve nüfus müdürlüğü görevi yaptım 5.5 yıl da Rize valiliği nüfus müdürlüğünde görev yaptım. 32.5 yıl devlete hizmet verdim. 2017 yılında emekli oldum. Evli ve 2 çocuk sahibiyim 4 tane de torunum var.

 

Editör: HABER MERKEZİ