Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi tarafından 15.09.2021 tarihinde Adem İmdat Kesici 'ye Rize’nin Çayeli İlçe teşkilatını kurma görevi verildi. Kesici, teşkilat kurma çalışmalarını tamamlayarak yazılı bir açıklama ile yeni oluşan yönetim listesini açıkladı.

Başkan Kesici, "15.09.2021 tarihinde Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi tarafından şahsıma Rize / Çayeli İlçe Teşkilatını kurma görevi verildi. Yapmış olduğum görüşmeler sonucunda 18 Asıl ve 6 Yedek üye olmak üzere toplam 24 üye ile Kurucular Kurulumuzu oluşturup, Yönetim Kurulunu oluşturmuş bulunmaktayız. 27.09.2021 tarihi itibariyle de Resmi evraklarımızı Çayeli Kaymakamlığı İlçe Sivil Toplumla İlişkiler Şefliğine teslim ederek Alındı Belgesini almış bulunmaktayız” dedi.

Halkımızın teveccühüne mazhar olan bu kutlu yolda hayırlı hizmetlere vesile olmak adına Hilal ile Gül neferleri olarak siyasi çalışmalarımıza Bismillah diyerek başlamış durumdayız diyen Kesici,  “Bu vesile ile mümtaz şahsiyetlerden oluşan Yönetim Kurulumuzu tebrik ediyor, İlçemize, İlimize ve Ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını Cenabı Haktan niyaz ediyorum.  Rehberimiz Kur'an , hedefimiz Turandır. Yüce Allah sağlık, huzur, hizmet, başarı, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. En kalbi selam, sevgi ve hürmetlerimizle sizleri selamlıyoruz ve Kurucular Kurulu ve Yönetim Kurulu Asıl Üyeler isim listemizi kamuoyuna saygılarımızla arz ediyoruz" şeklinde açıklamada bulundu.

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ ÇAYELİ  İLÇE YÖNETİMİ
1-  ADEM İMDAT KESİCİ 
2-  MUSTAFA DURMUŞ
3-  YUSUF GERZ
4-  İLKER SOKUR
5-  ALİ YAZICI
6-  RAMAZAN GÜRKAN
7-  LUKMAN OKUR
8-  ÜMİT YILMAZ
9-  RAMAZAN ÖZTÜRK
10- FATİH SULTAN ÖZTÜRK
11- MAHMUT ÖZDEMİR
12- AYHAN ÇOLAK
13- TAYYAR SIRTLI
14- EMRAH TERZİOĞLU
15- MUHAMMET ERTEN
16- UYGUR KAPLAN
17- MÜŞERREF KAMBUR ŞENTÜRK
18- ADEM ŞİMŞEK

Editör: HABER MERKEZİ