D.ALİ YILMAZ/MEDYAKARADENİZ

İstanbul 1.nci,2.nci ve 3.ncü bölgeden aday olan Rizeli milletvekili adaylarını bir araya getirip kaynaşmayı sağlamak üzere RİDEF, Rize Dernekler Federasyonu’nun düzenlediği ve Anadoluhisarı Sabancı Öğretmen Evi’nde kahvaltı proğramı ile bir araya gelmelerini sağladı.

İstanbul’dan Toplam 9 adayın bulunduğu ve bir fire ile Rizeli adaylarının katıldığı proğramın konuşmasını ve toplantının adeta Panel yöneticisi gibi siyaset değil sadece kendilerini anlatmalısınız diye adayları konuşmaya çağıran Ridef Başkanı Ahmet YURTMAN’ın kısa bir konuşma yaptı. 

Ahmet YURTMAN yaptığı konuşmasında proğramı düzenlerken hiçbir partiyı ayrıt etmeden tüm adayları davet ettik,Bir eksik olan CHP Milletvekili adayı Osman YAZICI Ankara’da programı olduğu için katılamadı.Rizeli milletvekili adaylarıyla tanışmak istediklerini ve bu  vesileyle kahvaltıyı organize ettiklerini kaydetti.

MHP İstanbul 2.nci Bölge Milletvekili Adayı Esra Selimoğlu

 En duygulu konuşmayı Türkiye’nin seçilebilecek en genç Bayan ve yine Rizeli Bayan olduğunu dile getiren MHP İstanbul 2.nci Bölge Milletvekili Adayı olduğunu söyleyen  Esra Selimoğlu dedesinin kendisine vermiş olduğu öğüdü anlatırken duygulanıp bir süre göz yaşlarını tutamadı ve “Rizeliler hizmet etmede sözümü tutacağım”dedi.

Konuklara kısa özgeçmişlerinin anlatarak kendilerini tanıtan vekil adayları bölgelerine yönelik duygu ve düşüncelerini ifade ettikleri konuşmalarında, seçilmeleri durumunda Rize’ye hizmet edecekleri sözünü verdiler.

Rizeli vekil adaylarının partileri ve isimleri şöyleydi:

 İsmail Safi: AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı

Mehmet Bekaroğlu: HAS Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı

Rıza Erol: MHP 2. Bölge Milletvekili Adayı

Esra Selimoğlu: MHP 2. Bölge Milletvekili Adayı

Osman Aşkın Bak: AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı

İsmail Şeremet: Milliyetçi ve Muhafazakâr Partisi 3. Bölge Milletvekili Adayı

Metin Külünk: AK Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı

İsmet Uçma: AK Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı

VİDEOLAR İÇİN TIKLAYINIZ....

VİDEO1

VİDEO2



Editör: HABER MERKEZİ