AK Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan, katıldığı YouTube canlı yayınında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Karahan, 2020 yılı Temmuz ayında Çayeli’nde meydana gelen sel felaketinin ardından başlatılan iyileştirme çalışmalarında geç kalındığını, bunun sebebinin ülke genelinde son dönemde yaşanan ekonomik sıkıntılardan kaynaklandığını ifade etti.

Yaşanan gecikmeyi telafi etmeye çalıştıklarını ve vatandaşların tepkilerini anlayışla karşıladıklarını belirten Karahan, partisinin 15 yıllık geçmişte Çayeli’nde iktidar olduğunu ancak bugün yapmaya çalıştıkları projelerin yıllar önce yapılması gerektiğini ifade etti.

Karahan, ilçede gündem olan açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Özeleştiri anlamında bunu samimiyetle itiraf etmem gerekir; biz 15 yıl bu ilçede vatandaşlarımızın teveccühü sayesinde iktidarda kaldık. Yapılması gereken nice şeyler yapılmamış, yapılamamış, imkanlar el vermemiz veya olumsuz sonuçlanmış. Bunlar, bizim vatandaşa vermiş olduğumuz lütuf değil. Ben bir kurumu temsil ediyorum. Burada süreklilik esas. Benden önceki dönemi hiçe sayamam. Bugün yapmaya çalıştığımız her şey aslında yıllar önce bitmesi gereken konulardı. Bugün bam başka şeyleri konuşuyor olmamız gerekirdi. Biz zamanın telafisini yapmaya çalışıyoruz.”


Editör: HABER MERKEZİ