HEPAR genel başkanı Osman Pamukoğlu Rize kültür merkezinde az sayıda partiliye seslendi.

Kültür merkezi büyük salonda Parti milletvekili adaylarını tanıtan Osman Pamukoğlu 12 Haziran seçimlerinin halk için büyük bir fırsat olduğunu söyleyerek ” Bu seçimler Türkiye’nin kurtuluşu olacak. Uyutulan halk uyanacak. Ülkede 21 limanımız yabancılara satıldı. Bankalarımızın yüzde 56 si, madenlerimizin yüzde 54 ü yabancıların. Bu ülke her gün 536 milyon borç faizi ödemekte” dedi.

Pamukoğlu ülke olarak iflasın eşiğinde olduklarını söyleyerek ” 58 ilde 431 milletvekili adayımız var bunlardan 122 si bayan, ülkemizde tarım tamamen bitmiş ve hayvancılık aynı durumda. Dünya da 7 milyar insan her gün cebinde ki 100 liranın 50 sini gıda için harcamakta, ancak ülkemizde ise tarım bitirildi” dedi.

Pamukoğlu başbakan Erdoğan in 5 yıl içinde Dünya da ki 10 lider arasında en zengin liderlerden biri olduğunu söyleyerek ” Sayın başbakan bu zenginliği nereden buldu. Bunun hesabını versin. Ülkemiz rüşvet ve yolsuzlukta 200 devlet arasında ilk 6 ya girmekte. Güneydoğu da 170 toprak ağası var. Bu topraklar halka dağıtılacak. Mecliste dokunulmazlıklar kaldırılacak, idam yasası yeniden gelecek. Teröre destek veren ve yataklık edenler idam edilecek” dedi.

Pamukoğlu, daha sonra Rize adayları Selçuk Avcı, Ali Rıza Yılmaz ve Tahir Gören i halka tanıttıktan sonra kartal işareti yaparak salondan ayrıldı.

Editör: HABER MERKEZİ