Genel Başkan Av. Hüseyin Kaya Başkanlığında Genel Bşk. Yardımcıları  Av. Mehmet Parlak Avukat Fatih Parlak ve Genel sekreter Av. M. Anber Yıldız TBMM de ziyaretlerini sürdürdü. İlk önce Ak Parti Kurucusu Genel Sekreter Yardımcısı  İstanbul Milletvekili  Dr. İsmail Safiyi ziyaret eden heyet karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Genel Başkan Av. Hüseyin Kaya önümüzdeki dönemde yapılacak olan yeni ve sivil bir Anayasa konusunda çalışmalarının olduğunu bu ve devam eden çalışmalarını  meclise sunacaklarını, Avukatlık yasasında da bir takım değişikliklerin yapılması için bir öneri taslak hazırladıklarını ifade etti.

Dr. İsmail Safi  ise derneği yakından tanıdıklarını uzun ve zahmetli bir geçmişi olduğunu hayırlı çalışmalarını bildiğini bundan sonrada yasa çalışmalarına katkılarını beklediklerini ifade etti. Özellikle avukatlık yasasında değişikliklerin yapılmasında öneriye açık olduklarını belirtti. Yeni dönemde Sayın Milletvekiline hayırlı çalışmalar temennisinde bulunan HUDER heyeti Ak Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filizle görüştüler. Aynı konuların konuşulduğu görüşmeden sonra HUDER heyeti Şanlı Urfa Milletvekili TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı Avukat Yahya Akmanı ziyaret etti. Eski bir HUDER mensubu olan Sayın Yahya Akman HUDER’in her zaman çok önemli görevler icra ettiğini bundan sonra da çalışmalarının çok daha verimli devam etmesinin gerektiğini özellikle Anayasa çalışmalarında HUDER’in önemli katkılar sunacağına inandığını dile getirdi. HUDER Genel Başkanı Sayın Yahya Akmana başarılar diledikten sonra Dilekçe Komisyonu ile ilgili bir seminer için sayın vekilden talepte bulundu. Yenidönemde başarı dilekleriyle ziyarete son verildi.

 Dr. İsmail Safi  ise derneği yakından tanıdıklarını uzun ve zahmetli bir geçmişi olduğunu hayırlı çalışmalarını bildiğini bundan sonrada yasa çalışmalarına katkılarını beklediklerini ifade etti. Özellikle avukatlık yasasında değişikliklerin yapılmasında öneriye açık olduklarını belirtti. Yeni dönemde Sayın Milletvekiline hayırlı çalışmalar temennisinde bulunan HUDER heyeti Ak Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filizle görüştüler. Aynı konuların konuşulduğu görüşmeden sonra HUDER heyeti Şanlı Urfa Milletvekili TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı Avukat Yahya Akmanı ziyaret etti. Eski bir HUDER mensubu olan Sayın Yahya Akman HUDER’in her zaman çok önemli görevler icra ettiğini bundan sonra da çalışmalarının çok daha verimli devam etmesinin gerektiğini özellikle Anayasa çalışmalarında HUDER’in önemli katkılar sunacağına inandığını dile getirdi. HUDER Genel Başkanı Sayın Yahya Akmana başarılar diledikten sonra Dilekçe Komisyonu ile ilgili bir seminer için sayın vekilden talepte bulundu. Yeni dönemde başarı dilekleriyle ziyarete son verildi.

Editör: HABER MERKEZİ