Kamuda çalışan memurların ve SSK’ların işten ayrılmaları için ayrılan sürenin son gününde Çayeli Ahmet Hamdi İshakoğlu Anadolu Denizcilik Meslek Lisesinde Makine Teknikeri olarak görev yapan Muzaffer Abay doğum yeri olan Hopa-Kemalpaşa’da MHP’den Belediye Başkanlığına aday adayı olarak başvuruda bulunmak görevinden bugün saat 16.00’da istifa etti.

Muzaffer Abay yaptığı açıklamada şunları söyledi; Uzun yıllar Milli Eğitim Bakanlığımızın çeşitlik okullarında ve çeşitli kademelerinde görev yaptım. Kamudan ve görev adlığım sivil toplum kuruluşlarından elde ettiğim bilgi ve birikimlerimi doğum yerim olan Hopa-Kemalpaşa’da halkının hizmeti sunmak için Milli Hareket Partisinden aday adayı oldum.

Kemalpaşalı yurttaşlarım şahsımı Belediye Başkanlığına layık görürlerse öz veri ile çalışacağım. 

Muzaffer Abay Kimdir?

Artvin’in tanınmış ailelerinden eski ANAP Milletvekili Süleyman Hatinoğlu’nun ‘da akrabası olan Muzaffer Abay 1959 Yılında Hopa’nın Kemalpaşa Beldesi Kara Osmaniye Köyü’nde dünyaya geldi. İlkokulu Osmaniye Köyü Orta Okulunu Kemalpaşa’da Lise Tahsilini İse Rize Tevfik İleri End. Meslek Lisesi Metal İşleri bölümünde okuduktan sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi Rize Meslek Yüksekokulu Makine Bölümünden Mezun Oldu.

1983 Yılından bu güne Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Artvin Murgul Endüstri Meslek Lisesi’nde Rize Lisesi-Çayeli Barbaros Ene. Meslek Lisesi ve son olarak ta Çayeli Anadolu Denizcilik Meslek Lisesinde Makine Teknikeri olarak görev yaptı. Bu yıllar içersinde Elektrik Bölümü Atol Öğretmenliği Metal İşleri Atölye Öğretmenliği Meslek Dersleri Öğretmenliği görevlerini, okul Mutemetliği bir dönem saymanlık görevlerini yürüttü. Ayrıca Konut Yapı Kooperatifçiliği, Pazarda Bulunan 112 Evler Yapı Kooperatifinin 2.Başkanlığını Yaptı. Taahhüt ettiği süre içresinde Yüz on iki daireyi üyelerine teslim etti.  Aynı şekilde Çayeli’nde Denetleme Kurul Başkanlığı yürüttüğü kooperatifinin dairelerinin daire sahiplerine teslim edilmiştir. 4 Seneye Yakında Türk Eğitim-Sen Çayeli Temsilciliği Malı Sekreterliğini Yürüttü. Evli  iki çocuk babasıdır.

Editör: HABER MERKEZİ