AKP il başkanı Hasan Karal parti il binasında yaptığı basın toplantısında milletvekilliğine aday adayı olduğunu açıkladı.

Parti il binasında partililerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda aday adaylığını açıklayan AKP il başkanı Hasan Karal il başkanlığından istifa ettiğini söyleyerek ”10 yıla yakın süredir sayın başbakanımız ile birlikte Rize ye hizmet etmekteyim. Çileli yollardan geçtik. Bu yolculuğumuza devam edeceğiz. Siyaset soluklu bir yürüyüştür. 11 Haziran da yapılacak olan seçimlerde bu soluklu yolda milletvekili adayı olarak yürümek istiyorum. Siyaset üstten düşmeden tırmanmaktır. Tırnaklarım ile buraya kadar geldim. Rize de her vatandaşımızın işine koştum. Yaptığımız hizmetleri anlatmama gerek yok. Kimsenin kalbini kırmadım. Gereken bedelleri ödediğimi düşünüyorum” dedi.

Siyasetin pişme sanatı olduğunu ancak hedefin asla bitmediğini söyleyen Hasan Karal il başkanlığından istifa ettiğini söyleyerek  ”Siyaset durgunluğu kabul etmez, bizde durmadan yürümek istiyoruz. Artık Rize ye daha iyi hizmetler getirmek istiyorum. Bu nedenle milletvekilliği aday adayı olduğumu açıklıyorum” dedi.

 



Editör: HABER MERKEZİ