Rize Gazeteciler ve Muhabirler derneğini ziyaret eden HAS parti il başkanı Kemal Zaimoğlu partilerinin yeni kurulduğunu söyleyerek “53 ilde teşkilatlandık. Rize de ise 4 ilçede teşkilatımızı kurduk. Şu an yerimizi tuttuk ve hafta içinde yerimize taşınacağız. HAS parti çatısı altında şu an genç, dinamik ve yeni yüzlerle halkımızın karşısına çıkacağız. Hiçbir arkadaşım bugüne kadar siyasetin içinde yer almadı. Bizim yönümüz belli. Asla halkımızı yapamayacaklarımızı anlatmayacağız” dedi.

Genel başkanları Numar Kurtulmuş un dürüst bir siyaset yaptığını söyleyerek” Genel başkanımızın izinde yürüyeceğiz. Bölgemiz de yapılan hizmetlere destek, yapılmayanlara ise bilimsel eleştiri yapacağız. Bölgemizin sorunu Çay bununla ilgili ekip arkadaşlarım ile birlikte yapacağımız bilimsel araştırmaları sizlerle ve genel merkezimizle paylaşacağız. Asla aldatan olmayacağız. Haklimizin içinde, halkımızın sesi olacağız” dedi.

Tüm ilçelerde teşkilatlanacaklarını ve partilerine büyük ilgi gösterildiğini söyleyen Kemal Zaimoğlu “ Mevcut siyasetçilerden bıkan ve yalanlarla kandırılan, verilen sözlere aldanan halkımız artik bizi tercih ediyor ve bize geliyor. Kısa sürede büyüyeceğiz” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ