Dilek ASLAN

AK Parti Kalkandere 3. olağan ilçe kongresi Kalkandere Çok programlı lisesi konferans salonunda yoğun katılımla yapıldı.

Kongreye il başkanı Yılmaz Katmer, Rize milletvekilleri Ali Bayramoğlu ve Lütfi Çırakoğlu, Artvin Milletvekili ve aynı zamanda Rize il danışman milletvekili olan Ertekin Çolak, il başkan yardımcıları, ilçe belediye başkanı Nihat Çolak ve çok sayıda partili katıldı. Kongreye mevcut başkan Erkut Tüfekçioğlu ve Ahmet Kolçak iki listeyle girdi.



İlçe başkanı Erkut Tüfekçi “ seçildiğimizden bugüne kadar teşkilatlarımızda yeni bir oluşuma gittik. Görev sürecimizde bir genel seçim yaşadık ve elimizden gelen gayreti göstererek başarılı olduğumuz inancındayız. Bunun yanında bu sürede belediyemizle uyum içinde çalıştık” dedi. ilçe belediye başkanı Nihat Çolak ise 3 dönem belediye başkanlığı yaptığını belirterek “çırak olarak başladık, ustalık seviyesine geldik. Bu süreçte 12 mahallemizin hepsine eşit düzeyde hizmet getirmeye çalıştık. Önceki dönemlerde kötü yönleriyle bahsedilen ilçemiz bugün Rize üniversitesinin 5 veya 10 bölümünün açılabileceği bir konuma gelmiştir” dedi.


Artvin milletvekili Ertekin Çolak ise “bu kongremizde iki aday adayımız var. Netice gereği burada bir aday seçilecek, diğeri kaybedecek. Bu kaybetmenin sadece listeler üzerinde olmasını istiyoruz. Bu arkadaşlarımız buradan çıkarken kazananın AK Parti olduğu bilincinde hareket etmelerini ve bundan sonraki süreçte de birbirlerine yardımcı olmalarını temenni ediyorum. Biz hizmete talibiz, biz AK Parti kadroları olarak makam ve mevkilerin geçici olduğu bilincindeyiz” dedi.

İl başkanı Yılmaz Katmer “AK Parti’ye yakışır düzeyli ve bayrağı alacak olan kişinin en üst noktalara çıkaracağı inancıyla, hevesle çalışacağı inancındayız. Ben her iki listedeki arkadaşlarımız tebrik ediyor, seçilecek olan arkadaşlara da başarılar diliyorum” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ