Babakan Erdoğan'ın Adana programı, AKP'li Büyükehir Belediyesi'nin günlerce yürüttüğü seferberliğe rağmen Adanalılardan rağbet görmedi. Erdoğan Seyhan'da yaklaık 1500 kiiye hitap edebildi,

AKP'li Adana Büyükehir Belediyesi'nin kalabalık olması için günlerdir seferberlik yürüttüğü Babakan Tayyip Erdoğan'ın Seyhan'daki açılışlarına sadece 1 500 kadar kişi katıldı.

ÜCRETSİZ SEFER DÜZENLEDİLER

Erdoğan' ın Seyhan Kültür Merkezi'yle birlikte 24 tesisin toplu açılış törenine katılmayı programına almasının ardından AKP'li Büyükehir Belediyesi kentin sokaklarını afiş ve pankartlarla donatarak, vatandaşları törene katılmaya çağırdı. Vatandaların tören alanına rahatça gidebilmeleri için de ücretsiz otobüs seferleri düzenledi. İkisi merkez ilçe biri büyükehir olmak üzere üç AKP'li belediye de çalışan 3 bini aşkın kiçiye 'mitinge katılın' çağrısı yapıldı .

Ancak Erdoğan dün törenin yapılacağ alana geldiğinde sadece1500-2bin kişi toplanmıştı . Katılanlara dağıtılmak üzere hazırlanan 10 bin şişe su fazla gelince, miting sonunda isteyen istediği kadar alabildi.

Erdoğan törendeki konuşmasında bir Adana türküsüne göndermede bulunarak icraatlarını anlattı.

Milliyet

Editör: HABER MERKEZİ