Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 81 il teşkilatı ile videokonferans yöntemiyle bayramlaştı.

Bayramlaşma sırasında koronavirüs salgınıyla mücadeleyi değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Attığımız normalleşme adımları sonrasında ortaya çıkan tablo doğru yolda ilerlediğimizi gösteriyor." ifadesini kullandı.

"FEDAKARLIKLARIN KARŞILIĞINI FAZLASIYLA ALACAĞIZ"

Erdoğan, Türkiye'nin küresel salgını başarıyla yönettiğini ve sonuca yaklaştığını vurgulayarak, "Yaptığımız fedakarlıkların karşılığını inşallah hep birlikte fazlasıyla alacağız." dedi.

"CHP'NİN SALDIRILARA GEÇMESİ BOŞUNA DEĞİL"

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi başta olmak üzere dev eserler ile önümüzdeki günlerde açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlenmiştir.

Genel sağlık sigortamız ile yine çok gelmiş sosyal yardım ve destek sistemimiz milletimizin sahipsiz olmadığını göstermiştir. Tek parti döneminden bugüne tek arpa boy yol kat edememiş CHP zihniyetinin saldırılara geçmesi boşuna değildir.

Geçtiğimiz cuma günü sizlerle telekonferansla yaptığımız toplantıda CHP'nin gerçek yüzünü bir kez daha sergileme imkanı bulmuştuk.

Editör: HABER MERKEZİ