Mustafa BAYRAK

DP il başkanı Tuncer Ergüven Rize’de belediye başkanlığı için 2007 yılında 3 sırada milletvekili adayı olan Dr. Zelkif Akgül’u aday gösterdiklerini söyledi.

DP il binasında yapılan basın toplantısında DP il başkanı Tuncer Ergüven Rize belediye başkanlığı için Dr. Zelkif Akgül u aday gösterdiklerini söyleyerek ” DP 63 yıldır Türk siyasetinde yön veren bir parti, ülkemiz hem siyaset, hem de ekonomik kriz içinde, ilimiz bu krizden en az etkilenen illerden biri bu geçmişte DP’nin ilimizde aldığı tedbirlerden kaynaklanmakta, mevcut iktidar in 3,5 yıl daha süresi var bu sürede Çaykur özelleştirilecek. Yerel seçimler halkın kendi iktidarını seçme seçimidir. Gerek meclis üyelikleri, gerekse belediye başkanlıkları bu bölgede oturan halk için önemlidir, DP olarak ittifak için çalışmalar yaptık ancak olmadı, parti tabanımız bize kendi adayımızı göstermemizi istedi, bizlerde kendi adaylarımız arasından Dr. Zelkif Akgul u uygun bulduk” dedi.

Dr. Zelkif Akgül ise 2007 seçimlerinde DP den 3 sıra milletvekili adayı olduğunu söyleyerek ” Bu adaylığım sonrası mevcut iktidar benimle uğraşmaya devam etti. Benim bir sevdam var ve bu sevdam Rize ye hizmet etme sevdasıdır. Bunu kimse engelleyemez” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ