MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez ve Kocaeli milletvekili Cumali Durmuş Rize’deki programları kapsamında Çayeli ilçesinde ziyarette bulundular.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez ve Kocaeli Milletvekili Cumali Durmuş Rize’de programı kapsamında Çayeli ilçesi, Ardeşen ilçesi, Tunca Beldesi, Hemşin ve Pazar ilçelerinde, teşkilatları ziyaret ederek partililerle görüştü.

Çayeli’nde Çavuşoğlu otelde partililer ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile lobide bir süre görüşen Didinmez ve Durmuş burada gece konakladıktan sonra güne Çay TV deki program ile başlanıldı. Daha sonra Çayeli’ne gelen ekip İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ettiler. İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Tatlıcı ve Emniyet Çalışanları tarafından karşılan ekip Polislerin ‘Polis Haftasını’; kutladı. Buradan Çayeli Ziraat Odasına giden ekip burada Çayeli Ziraat Odası Başkanı Mustafa Demirci, Çayeli Ziraat Odası Meclis Başkanı Süleyman Mert ve Çalışanlar tarafından karşılandı.

'MHP OLARAK ÇAYIN TEMİNATIYIZ'

MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, ''MHP olarak çayın teminatıyız. ÇAYKUR'u özelleştirmek isteyenlerin de karşısında duracağız'' dedi.

Didinmez, “çay üzerinden oyunlar oynanarak ÇAYKUR'un özelleştirilip bir kısım insanlara peşkeş çekilmek istendiğini görmekteyiz. Çay hayat damarıdır. Çay üzerinde oyunlar oynanıyor. Çay ve çaycı yok edilmeye çalışılmakta, milli kuruluş olan ÇAYKUR özelleştirilme kapsamı içerisinde yabancılaştırılarak bir kısım insanlara piyasa peşkeş çekilmeye çalışılmaktadır. MHP olarak çayın teminatıyız. ÇAYKUR'u özelleştirmek isteyenlerin de karşısında duracağız'' dedi.

Hükümetin gündemi saptırmak için yalan yanlış işler yaptığını iddia eden Didinmez, şunları kaydetti: ''İktidarlarında kalıcı olabilmek için gerçek gündemi saptırarak, birilerini öbürlerine düşman kılarak, eskiden sağ-sol diye ayrılan ülkemizi demokrat-cumhuriyetçi, ötekisi-berikisi, Türk-Kürt gibi suni ayrımlarla ve kin, husumet, garez beslemek suretiyle ayrıştırmaya çalışıyorlar.'' Dedi.

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ