Deva Partisi Çayeli ilçe kongresi yapılarak mevcut başkan Mehmet Kemal Arıcı yeniden başkanlığa seçildi.

İlki gerçekleşen Deva Partisi Çayeli ilçe olağan genel kurulunda kurucu başkan Mehmet Kemal Arıcı tek liste halinde girdiği seçimde yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

İlçe binasında gerçekleşen kongreye Deva Partisi Rize İl Başkanı Ömer Köroğlu, Deva Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı Muhammet Avcı, Deva Partisi Rize İl Teşkilat Başkanı Cihan Suiçmez, Deva Partisi Kalkandere İlçe Başkanı Reşat Yetimoğlu ve partililer katıldı.

Muammer Atılgan’ın divan başkanını yaptığı kongrede ilk konuşmayı Deva Partisi Çayeli İlçe Başkanı Mehmet Kemal Arıcı yaptı. Arıcı, “Deva hareketi olarak bir yıl gibi kısa bir sürede kurulmuş bir parti olmamıza karşın iktidarın alternatifi haline geldik. Birlikte olduğumuz sürece bu yolda başarılı olacağımıza inancım tamdır. Kongremize gelerek bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere ayrı ayrı teşekkür ederim” şeklinde açıklamada bulundu.

Deva Partisi Rize İl Başkanı Ömer Köroğlu da bir teşekkür konuşması yaparak birlik çağrısı yaptı.

Yapılan konuşmaların ardından seçime geçildi. Tek liste ile girilen seçimde mevcut başkan Mehmet Kemal Arıcı yeniden başkanlığa seçildi. 

İşte Arıcı’nın yönetim listesi

YÖNETİM KURULU ASIL ÜYELERİ
1- HAVVA KAMBEROĞLU
2- NEŞE ÇOLAK
3- NİL BÜŞRA EYÜBOĞLU
4- ZAHİDE BOSTAN
5- GÖKHAN SANDIKÇI
6- İBRAHİM ADALI
7- ŞİNASİ SARI
8- SİNAN YILANCI
9- MESUT KAMBUR
10-MUHAMMET SAFİ

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ
1- MUNEVVER TAŞ
2- MUHAMMET ÇOLAK
3- MUSTAFA DEMİR
4- NUSRET KARLI
5- EMİN SAĞLAM


 

Editör: HABER MERKEZİ