Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından kendisi ve eşi Emine Erdoğan'ın Covid-19 testlerinin pozitif çıktığını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun mesajları
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kızılcahamam'da düzenlenen "Merkez Yönetim Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu ve Milletvekilleri Ortak Toplantısı"nın ilk gün çalışmalarının sonunda gazetecilere açıklamada bulundu. Bahçeli, "Sayın Cumhurbaşkanımıza ve muhterem eşine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kendisinin açıklamalarını yapmış olduğumuz toplantı esnasında aldık. Cenabıallah'ın şifalar vermesini temenni ediyorum. Biraz sonra da kendilerini arayacağım inşallah. Geçmiş olsun dileklerimizi ileteceğim parti olarak." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a parti liderlerinden geçmiş olsun mesajı

Açıklamasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla arayan Bahçeli, Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a acil şifa dileklerini iletti.

Erdoğan: Kendilerine şükranlarımı sunuyor, selam ve muhabbetlerimi iletiyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan da Twitter hesanından Bahçeli'nin kendisini arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiğini açıkladı: 

"Değerli dostum Devlet Bahçeli Beyefendi telefonla arayarak şahsıma ve eşime geçmiş olsun temennilerini iletti. Kendilerine şükranlarımı sunuyor, selam ve muhabbetlerimi iletiyorum."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Koronavirüs test sonucu pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Sayın Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun geçmiş olsun mesajını alıntılayan Erdoğan, "Kemal Bey, şahsım ve eşim adına geçmiş olsun dilekleriniz için sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi. 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçmiş olsun mesajında, "Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum." dedi.

Saadet Partisi Genel başkanı Temel Karamollaoğlu, mesajında şunları kaydetti; "Koronavirüs testleri pozitif çıkan Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sn. Emine Erdoğan'’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum." 

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Saygıdeğer Cumhurbaşkanımıza ve eşleri hanımefendiye ailece ve camiamız adına geçmiş olsun dileklerimizi iletir, kısa zamanda hastalığı atlatmaları İçin duâmızla Yüce Allah’tan acil şifalar niyaz ederim." dedi. 

Destici'nin Twitter'dan yayınladığı geçmiş olsun mesajını alıntılayan Erdoğan, "Mustafa Bey, dualarınız ve iyi temennileriz için teşekkürlerimi sunuyor, sizleri muhabbetle selamlıyorum. Sağ olun." ifadelerini kullandı. 

Editör: HABER MERKEZİ