İYİ Parti Çayeli Belediye Başkan Adayı Meliha Çomoğlu seçim çalışmaları kapsamında 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde ilçede bulunan kurum ve kuruluşlara ziyaret gerçekleştirerek kadınlara çiçek hediye etti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Çayeli ilçesinde İYİ Parti Rize İl Başkanı Ayşegül Özyanık ve Çayeli İYİ Parti ile Cumhuriyet Halk Partisi yetkililerinin de katılımı ile kurum ve kuruluşlara ziyaretler gerçekleştirildi. Bu kapsamda ilk olarak Çayeli ilçe Kaymakamı Mehmet Öztürk ziyaret edildi. Daha sonra Çayeli’nde çeşitli kurum ve kuruluşlara gidilerek burada bulunan kadınlara çiçekler takdim edildi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kadınların gününü ve 9 Mart Çayeli’nin kurtuluşunu kutlayan İYİ Parti Çayeli Belediye Başkan Adayı Meliha Çomoğlu, Kadınların toplumun her alanında yer alması gerektiğine vurgu yaptı. Çomoğlu, “Kadınların evlerde kalmayıp siyaset, sivil toplum hareketleri ile toplum içerisindeki yer almaları gerekmektedir. Bu anlayışla çıktığımız yolda kadınlar günü vesilesiyle bir kez daha yineleyerek söylemek istiyorum, Çayeli’ne bir bayan elinin değmesi gerektiğini düşünüyoruz. Çayeli halkımızdan ve özellikle bayanlımızdan çok güzel tepkiler alıyoruz. Ev ziyaretleri gerçekleştirip insanımızın gönlüne dokunuyoruz. Saha da halkımızın istek ve sorunlarını dinliyoruz. Bayanlarımız evlerinden çıkıp dışarıda oturabilecekleri yerler, sahilde çardaklar ve tesisler istiyorlar. Bu anlamda denizimi iyi kullanamıyoruz. İlçemizin en eski yerleşim yerlerinden olan Çaykent sitesi 25 yıldır unutulmuş durumda. Çaykentimizi yeniden bir çevre düzenlemesi yapılarak yaşanılabilir bir hale getirmeyi hedefliyoruz.

Çomoğlu, “Bizim belediye başkanlığımızda insanları ötekileştirmeden, inceltmeden, kırmadan darıltmadan, özellikle kandırmadan ve kandırılmadan bir siyaset yapmayı düşünüyoruz. Allah’ın izniyle 1 Nisan’da belediyeyi devralacağız” şeklinde açıklamada bulundu.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ