Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) yapılan 35.Olağan Kurultayın ardından ülke gündemiyle ilgili çeşitli tartışmalar yaşanırken; Rize İl ve İlçe Örgütlerinde başlatılan değişim ve örgütün yenilenip, güçlendirilmesi çalışmaları da devam ediyor.

  Kurultay öncesinde Rize’de başlayan ilçe kongrelerinin ilkinde Rize Merkez İlçe Başkanlığına yeniden seçilen parti eğitmenlerinden ve Kurultay Delegesi de olan Recep Durmuş, Kurultaydan sonra yaşanan gelişmelerin ardından görevinden istifa etti.

   Yaşanan gelişmelerin ardından 4 Şubat Perşembe günü İl Başkanı Mesut Rakıcı ile İl Sekreteri İsmail Durmuş’un da katılımıyla yapılan Merkez İlçe Yönetim Kurulu toplantısında, yapılan oylama sonrasında mevcut yönetimde görev alan makine mühendisi Sedat Toprak, İlçe Başkanlığına seçildi.

   Rakıcı’dan Net Tavır!

  Yaşanan gelişmeleri değerlendiren İl Başkanı Mesut Rakıcı ise göreve geldiklerinden bu yana CHP içerisinde hiçbir gizli-saklı olayın yaşanmaması, açık-şeffaf, doğru, dürüst ve halktan yana tavır konulmasını ilke edindiklerini kaydederek, bu yönde herhangi bir sapma olmadan çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

                        Merkez İlçede Buluşma

  Yaşanan gelişmelerin ardından Rize İl Başkanı Rakıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yeni göreve seçilen Rize Merkez İlçe Başkanı Sedat Toprak ile Yönetim Kurulu’nu ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Rize Merkez İlçe Başkanlığında bir araya gelen İl ve Merkez İlçe Yöneticileri, CHP olarak Rize’de yeniden yapılanma ve örgütlenme çalışmaları başlatılarak, öncelikle mahalle temsilcileri ve sandık görevlilerinin tespiti noktasında çalışmalara başladıklarını kaydettiler.

CHP Rize İl Başkanı Mesut Rakıcı ile birlikte yönetim kurulu üyeleri İsmail Durmuş, Ömer Şan, Saltuk Deniz, Ahmet Baştopçu, Tahsin Kambur, Mustafa Kazmaz ile Yunus Çemberci’nin de katıldığı toplantıya, Merkez İlçe yönetim kurulunun tamamı katıldı.

Toprak ve Yönetimi

CHP’nin Rize Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Sedat Toprak’ın yönetiminde, Hüseyin Bostan İlçe Sekreterliğini, Mustafa Alkan İlçe Saymanlığını, Özlem Kulelioğlu Çemberci İlçe İletişim Sekreterliğini, Hülya Yenigün İlçe Eğitim Sekreterliğini, Ali İnan Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcılığını, Nevzat Şimşek Gençlikten Sorumlu Başkan Yardımcılığını sürdürürken; Halil İbrahim Duman, Mehmet Hazır, Atilla Kambur, Deniz Karslı, Gökmen Papaker, Orhan Gazi Saral, Mustafa Semiz, Hamit Yıldırım, Necati Toploğlu ile Bülent Kalça ise Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ