Mustafa BAYRAK
RİZE: CHP Rize il teşkilatının kültür merkezi salonunda düzenlediği toplantıda il meclis üyeleri ile Rize belediye meclis üyeleri tanıtıldı.
CHP İl başkanlığı tarafından Rize Kültür merkezi küçük salonda düzenlenen tanıtım toplantısında il meclis üyeleri ile Rize belediye meclis üyeleri tanıtıldı. Tanıtımda konuşan il başkanı Mehmet Aslankaya “ Geçmişte adaylar yapacaklarını anlatarak yarışırlardı. Şimdi ise durum değişti. Artık bürokratlar dahi buzdolabı, çamaşır makinesi, kömür dağıtıyorlar. Başkent te ise pirinç ve patates dağıtılıyor. Doğuda ise para veriyorlar. Artık siyasetin kirlendiğini görmek mümkün, halkımız buradan gerekli notları alıyor. CHP il başkanı olarak il, ilçe ve belde belediye başkan adaylarımızdan şunu istedim. Kesinlikle şaibesi olan kişileri meclis üyesi olarak almayın. Bunu başardılar. Hiç kimse belediye başkan adaylarımız ve meclis üyelerimiz için konuşamaz” dedi.
CHP Rize belediye başkan adayı Remzi Kazmaz ise “ Biz yönetimimizi halkımızla birlikte yaparız. Belli kişilerin elinde yönetim olmaz. Benim tek rakibim cumhuriyet düşmanlarıdır. İş artık Cumhuriyet düşmanları ile Cumhuriyet e sahip çıkanlar arasında ki yarışa geldi. Bilbortlara bakıldığında hiç kimse bizim adaylarımız için konuşamaz. Kimse bizim için hırsız diyemez. Ben sadece Rize merkeze değil tüm Rize ye hizmet etmeye geliyorum” dedi.
Daha sonra il meclis üyeleri ile belediye meclis üyeleri partililere tanıtıldı.



Editör: HABER MERKEZİ