Rize ve İlçelerinde Eğitim ve Bilişim Çalışmalarını Sürdüren CHP'den Düzce İl Başkanına Yapılan Saldırıya Uyarılı Kınama…
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Düzce İl Başkanına yapılan hain saldırıya karşı CHP örgütlerinden çeşitli tepki ve açıklamalar gelirken; en sert tepki ise Rize İl Örgütünden geldi.
 
Saldırıyı sert bir dille kınayan İl Başkanı Mesut Rakıcı, CHP'nin gücünü Ulusal Kurtuluş Savaşından aldığına vurgu yaparak, ülkeyi ve sokakları 3-5 serseriye teslim etmeyeceklerini vurguladı.

CHP Kurultayının ardından Rize'deki örgütlenme ve eğitim çalışmalarına ağırlık veren ve 'birlikte yönetim' çalışmasıyla, bilişim ve iletişim çalışmalarını da sürdüren CHP Rize İl Örgütü, ilçelere yaptığı ziyaretlerini Çayeli ve Pazar'da sürdürdü.

Çayeli CHP'de Ortak Toplantı

Geçtiğimiz hafta içinde CHP Çayeli ve Pazar  İlçe örgütünü ziyaret ederek, ilçe Yönetim Kuruluyla ortak bir toplantı yapan İl Başkanı Mesut Rakıcı, çalışmaların formalite değil gerçekçi verilere oturtulmasını istedi.

İl Sekreteri İsmail Durmuş, Eğitim Sekreteri Saltuk Deniz, Muhasip Sami Sarıahmetoğlu, Başkan Yardımcısı Ahmet Baştopçu ve Bilişim Sorumlusu Ömer Şan ile birlikte Çayeli İlçe Başkanı Hızır Kadıoğlu'ndan, parti çalışmaları hakkında bilgi alan İl Başkanı Rakıcı, seçim çalışmaları kapsamında bütün seçmenlere ulaşacaklarına dikkat çekti.

Düzce İl Başkanına Hain Saldırı

İlçe ziyaretleri ve ortak yönetim toplantılarının ardından, CHP Düzce İl Başkanına yapılan saldırıya yönelik yazlı bir açıklama yapan Rakıcı, 'Düzce İl Başkanımıza yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Sadece kınamıyoruz, uyarıyoruz da. Çünkü biliyoruz ki, bu bir sürecin başlangıcıdır! Gezi olayları sonrasında bilinçli bir şekilde yapılmaya başlanan ayrıştırıp, kamplaştırarak yönetme hesaplarının bir parçası önümüzde duruyor' dedi.

Rakıcı “Bu tür bir ortamda CHP’lilere ya da başka partililere kalleşçe saldırmak, tarihin yeniden canlandırılması gibidir. Yeni işbirlikçilerin türemesi demektir. Biz bu haykırışları, yapanları ve yaptıranları biliriz!

Halkımız merak etmesin, endişelenmesin. CHP, en zor koşullarda dahi canlarımız pahasına koruyup her karış toprağını kanlarımızla suladığımız bu güzel ülkemize sahip çıkacak, ülkemizi bu tür serserilere bırakmayacaktır! CHP Rize İl Örgütü olarak Düzce İl Başkanımıza yapılan saldırıyı şiddetle kınarken, her zaman ve her koşulda dayanışma içinde olacağımızı da kamuoyuna deklere ediyoruz.'

 

 

Editör: HABER MERKEZİ