Ak Parti Çayeli İlçe Teşkilatı ve Çayelili Vatandaşlardan Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu...

Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, Ak Parti Çayeli İlçe teşkilatı ve Çayelili vatandaşlarımız, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'hakaret' ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulunduk.

Çayeli Adliyesi önünde açıklama yapan Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen; “ Bugün idareciler ve vatandaşlar olarak ülkemize büyük eserler kazandırmış ülkemizin çoğunluğunun yüreğinde bir sevda olarak yer etmiş olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN hakkında bazı siyasi kişilerin ve Genel Başkanların yapmış olduğu eleştiriyi çok çok aşan hakaret sınırlarına varan hatta hakaretten de daha ileri derecede olan  açıklamalar için adliyedeyiz.

GEREKLİ İMZALARIMIZI TOPLADIK

Bütün arkadaşlarımız buna gönülden katkı sağladılar ve bunun için hukuk yoluna başvurduk. Bu ülke bir hukuk ülkesi, adaletin yerini bulacağını ve eleştiriye her zaman açık olduğumuzu ama saygısızlığa ve hakarete heleki Cumhurbaşkanımıza karşı böyle bir hakareti asla kabul etmeyeceğimizi göstermek için buraya gelerek bunun gereğini yaptık.

SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ BİZİM GÖNLÜMÜZDEDİR

Bir atasözünde de olduğu gibi “Güneş balçıkla sıvanmaz.” Bu yüzden bir iki kişinin söylediği lafla karalama olmaz fakat biz bütün Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları gibi Cumhurbaşkanımızın arkasında olduğumuzu; Onun hakikaten canıyla her şeyiyle bu ülkeye hizmet için uğraştığının bilincindeyiz ama bazıları bunu anlamamış olabilir. Biz eleştiriye her zaman açığız Sayın Cumhurbaşkanımızın kendisi de eleştiriye her zaman açık olduğunu ifade etmişlerdir. Ama biz bazılarının düştüğü bu hakaret yolunu seçmeyeceğiz ve onların yapmış olduğu hakaretin adli yolunu bulmaya çalışacağız.

YAPILMIŞ OLAN HAKARETLERİN ADLİ OLARAK CEZASINI BULACAĞINA İNANIYORUZ

Biz bunlarla yılmayacağız, hele ki Sayın Cumhurbaşkanımız bu tabirlerle, hakaretlerle yılmayacaktır. Yapılmış olan hakaretlerin adli olarak cezasını bulacağına inanıyoruz ve bunun bir örnek olmasını göstermek için 200’e yakın Çayelili vatandaş olarak dilekçelerimizi hazırlayarak Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduk. Yapılacak olan adli işlemin sonucunu bekleyeceğiz. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. ” Dedi.

 

Editör: HABER MERKEZİ