Kurban Bayramının 2. gününde Çayeli’nde siyasi partilerde bayramlaşma programı düzenlendi. Ak Parti ve MHP’de düzenlenen programlarda partililer birbirleriyle bayramlaşırken 29 Martta yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçiminde aday adayı olan kişilerde birbirleriyle bayramlaşma imkânı buldular.

Saat 13.00’da Ak Parti ilçe Başkanlığında düzenlenen programa Çayeli Belediye Başkanı Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri Belediye Meclis Üyeleri, Çayeli Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Sağlam, Madenli Belediyesi Başkan Aday Adayı Mustafa Tüylüoğlu, Çayeli İl Genel Meclisi Aday Adayı Cafer Kuru, İş Adamı Mehmet Ali Sarı ve partililer katıldı.

Yine aynı saatte MHP’de düzenlenen bayramlaşma programına 22 Temmuz seçimlerinde 1. Sıra milletvekili adayı olan İbrahim Kartal, Çayeli İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP belediye Başkan adayı Cem Kazmaz ve partililer katıldı.

Program devam ederken Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır ve Demokrat Parti ilçe Başkanı İlçe Başkanı Selman Kalyoncu ve Mustafa Sözer’de Bayramlaşmak üzere MHP İlçe Başkanlığına geldiler. Çok samimi ortamda geçen programda davetliler arasında hoş diyaloglar yaşandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

Editör: HABER MERKEZİ