İlçe başkanlığı toplantı salonundaki toplantıya, Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, Rize İl Başkan Yardımcısı Muhammet Agun, Rize İl yönetim kurulu üyeleri Mustafa Özen, Mehmet Ali Mert, Çayeli İlçe Başkanı Ömer Latif Yağcı, Büyükköy Belediye Başkanı Mustafa Okur Büyükköy Belde Başkanı Hanefi Çepni, il genel meclis İlçe teşkilatı, belediye meclis üyeleri, ilçe kadın kolu ve gençlik kolu, mahalle ve köy temsilcileri katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından ilçe başkanı Ömer Latif Yağcı yaptığı konuşmada, “Bu toplantılarımızın en büyük amacı teşkilat çalışmalarını gözden geçirtmektir. Teşkilat çalışmalarımızın en büyük ayağı köy ve mahalle teşkilatlarımızın yapılanması, sandık başkanlarının görevli olduğu sandıklarla ilgili yaptığımız çalışmalardır. Son toplantımızda seçim işleri ve teşkilat başkanlarımızda yeni görev dağılımı yaparak bu konuda iyi bir ivme kat edeceğimizi düşünüyorum” dedi.


Belediyenin yapmış olduğu faaliyetlerden bahseden ilçe belediye başkanı Rıza Çakır ise iddialı konuşarak hiçbir belediyenin Çayeli’ne bu kadar hizmet üretmediğini belirterek bununla gurur duyulmasını, kendilerinin de bu çalışmalardan gurur duyduğunu ve içlerinin rahat olduğunu belirtti. Ayrıca “275 gazetecinin yaptığı bir ankette Çayeli Belediyesinin proje ve yatırım dalında 600 belediyenin arasından birinci seçilmiştir” dedi.


Seçim işlerinden sorumlu il başkan yardımcısı Muhammet Agun konuşmasında “Çayeli teşkilatımızın kurulduğu günden bu yana yapmış olduğu çalışmalar bizleri memnun etmiştir. Ve buradaki sandık kurullarındaki titiz çalışmaları hem il teşkilatımızı memnun edecek hem de 29 Mart seçimlerinde göstereceği başarılarla yüzümüzün akı olacaktır” dedi.

Toplantı daha sonra partililerin görüş ve önerileri dinlenerek sona erdi.

Editör: HABER MERKEZİ