İYİ Parti Rize İl Başkanı Avukat Ayşegül Özyanık ve partililerin katılımıyla Çayeli Hüsrev Lokantası'nda akşam yemeğinde buluştu. Yemek sonrası yapılan tören ile önceki dönem BBP  Madenli Belediye Başkan Adayı Ahmet Furuncu'ya ve önceki dönemlerde MHP 'den Rize milletvekili vekili adayı olan Naci Marangoz'a İYİ Parti rozetleri takıldı. 

50'yi aşkın partilinin katılımıyla gerçekleşen yemek programında İl Başkan Yardımcısı Mustafa Alperen, İl Başkan Yardımcıları, Çayeli İlçe Başkanı Selman Kalyoncu, İlçe Teşkilatı mensupları ve çok sayıda partili hazır bulundu. 

Yemek sonrası açıklamalarda bulunan Ahmet Furuncu; "Çayeli'nde ayda bir bu yemekleri yapalım, benim misafirim olursanız beni mutlu edersiniz. Bu memleketin daha düze çıkması için elimizden ne geliyorsa hep birlikte çalışacağız. Hepinize saygılar sunuyorum." dedi.

Naci Marangoz ise, "Beni bu akşam buraya davet eden İl Başkanımız, İlçe Başkanımız ve Ahmet beye çok teşekkür ediyorum. Bu seçim zaten AK Parti gidiyor. Yanlışlarını anlatalım yeter. Başka bir şeye gerek yok. Sizlere çok teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

İYİ Parti Rize İl Başkanı Avukat Ayşegül Özyanık ise yaptığı açıklamada, "Bugün burada birlikte olmamıza vesile olan Ahmet beye, Naci beye ben çok teşekkür ediyorum. İkisi de Çayeli'nin yetiştirdiği iki kıymetli insan. Dün Derepazarı'ndaydık, bugün de Pazar'daydık. Gerçekten bir dokunup bin ah işittiğimiz dönemlere geldik yani. Marketçiyi, fırıncıyı, dondurma satanını, pastaneyi, kıyafet satanını tek tek hepsini dinliyoruz. Gerçekten gidip o adamları dinleseler çözümleri de var. Adamlar kendi sektörlerinde çözümünleri de bulmuşlar. Fakat onları gidip dinlemeye yüzleri yok. Partimizin gerçekten ekonomi kurmaylarına baktığımızda böyle yıldız gibi hepsi parlıyor.  Az kaldı diyoruz. Sandık geldiğinde inşallah bunların hepsinin çözümünün ne olduğunu biliyoruz. Programlarımızın içerisinde var." dedi.

Ardından Ahmet Furuncu ve Naci Marangoz'a İYİ Parti rozetleri takıldı.

Editör: HABER MERKEZİ