Geçtiğimiz günlerde bayramlaşma programı kapsamında Rize ve ilçelerini ziyaret edeceğini duyuran Ekrem İmamoğlu, Rize'ye gelmesine sayılı günler kala programı netleşmeye başladı. 

Çayeli ziyaretinin de 3 Mayıs Salı günü gerçekleşeceğinin açıklanmasının ardından ilçenin çeşitli yerlerine duyuru afişleri asıldı. Afişlerin, asılmasının hemen ardından ise bulundukları yerde yırtılarak söküldüğü öğrenildi. Önceki gün Cumhuriyet Halk Partisi Rize İl Başkanı Saltuk Deniz'in yaptığı sosya medya paylaşımında pankartların Karayolları ekiplerince söküldüğünü iddia etti.

Bugün CHP İlçe Başkanı Hızır Kadıoğlu yaptığı açıklamada ise bu pankartların kimliği belirsiz kişiler tarafından yırtıldığı ve ortadan kaldırıldığını söyledi. Kadıoğlu yaptığı açıklamada; "İmamoğlu bayramın ikinci günü Çayeli'ne gelecekti. Anlaştığımız bir şirketle afişlerini belirli yerlere astı. Ama birileri bu afişleri topladı, kimisini kesti, bulunduğu yerde çöpe attı. Ben şuna sıkılıyorum ki İmamoğlu ne yaptı da afişlerini kesiyorsunuz? Yani korkunun ecele faydası yok." dedi.

"İmamoğlu Seka'yı mı sattı da kızdınız ona A4 kağıdının 3 liradan 90 liraya çıktı. Veya şeker fabrikalarını mı sattı. Veya gübre fabrikalarını mı sattı da gübre 2 bin 500 liradan 10 bin liraya çıktı. Veya Şişecam'ı mı sattı? Ne yaptı bu İmamoğlu. İmamoğlu Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na adaylığını koydu, kazandı." dedi.

Editör: HABER MERKEZİ