Büyük Birlik Partisi Çayeli ilçe başkanlığına atandıktan sonra ciddi çalışmalar yürüten Âdem İmdat Kesici, Çayeli ilçe Jandarma Komutanlığı, Çayeli İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Çayeli Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti.

BBP Çayeli ilçe Başkanı Âdem İmdat Kesici ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Çayeli muhtarlar derneğini ziyaret etti. Çayeli muhtarlar derneği Başkanı Mehmet Ali Şark ve arkadaşlarını ziyaret eden Başkan Kesici, “Çayeli Muhtarlar derneğini ziyaret ettik. Milletin devlete uzanan köprüsü ve eli olan Çayeli Muhtarlar derneğini ziyaret ettik Kutlu dava liderimiz şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun manevi hatırası olan fotoğrafı şeref köşesine konulması üzerine muhtarlar nezdinde dernek başkanımız Mehmet Ali Şark’a tevdi ettik. Ayrıca yazmış olduğum ‘Muhtarlara Selam olsun’ kitabımı kendisine takdim” ettim” dedi

BBP Çayeli ilçe başkanı Âdem İmdat Kesici ve arkadaşları daha sonra Çayeli İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Kesici, Jandarma Çayeli ilçe komutanı Ömer Tarık Köksal ile görüştü. BBP Çayeli ilçe Başkanı Âdem İmdat Kesici konuyla ilgili olarak, “Bugün Çayeli İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ettik. Komutanımız Ömer Tarık KÖKDAL Beye ilgi ve alâkasından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Tüm Askerlerimize BBP Çayeli İlçe Yönetim Kurulu adına çok teşekkür ediyoruz. Yüce Allah Devletimize, Milletimize, Güvenlik Güçlerimize ve Askerlerimize zeval vermesin.

BBP Çayeli ilçe Başkanı Âdem İmdat Kesici ve arkadaşları Çayeli Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti, Kesici ziyaretle ilgili olarak, “İmanlı Kahraman Türk Polis Teşkilatımızı bugün ziyaret ettik. Emniyet Müdürümüz Ferdi KUYU Beye ilgi ve alâkasından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Tüm Polislerimize BBP Çayeli İlçe Yönetim Kurulu adına çok teşekkür ediyoruz. Yüce Allah Devletimize, Milletimize ve Güvenlik Güçlerimize zeval vermesin. Ayrıca daha önce yazmış olduğum "İmanlı Kahraman Benim Polisim" adlı Destanın yer aldığı Şiir Kitabımı kendisine takdim ettim” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ