ÇAYDEF Dernek Binasında yapılan kahvaltı programında bir araya gelen Çayeli’liler 12 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimlerde AK Parti İstanbul Milletvekili adayı olan Rizeli Metin Külünk ve İsmail Safi’ye  destek sözü verdi.

ÇAYDEF Genel Başkanı Yılmaz Hüsrev yaptığı açılış konuşmasında federasyon olarak iki adaya da destek verdiklerini belirtti.

POYRAZ, “HALKIMIZ EN DOĞRU KARARI YİNE VERECEKTİR”

Hüsrev’den sonra söz alan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz  yaklaşan Genel Seçimlerde Türk halkının yine en doğru kararı vererek AK Parti Hükümetinin yeniden iktidar yolunu açacağına inandığını belirterek, ‘ Önceden hükümetler 2-3 yıllık projeler hedefler yapamazken, bugün gelinen noktada AK Parti Hükümeti ile 10 yıllık hedefler ve projeler tek tek hayata geçirilmektedir.  Ülkemiz hızla kalkınmakta ve Dünya Ülkeleri  arasında yükselişini sürdürmektedir. Hedefimiz Cumhuriyetimizin 100. Yılında yani 2023’te Dünya ekonomisinin ilk 10 ülkesinden birisi olmaktır’ şeklinde konuştu.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın konuşmasından sonra alkışlar arasında mikrofona gelen İsmail Safi bu güzel organızasyonu düzenleyen ÇAYDEF Başkanı Yılmaz Hüsrev ve ekibine teşekkür ettii. Bu sıcak atmosferin kendisini çok ama çok etkilyediğini söyleyen İsmail Safi 'Hemşehrilerinin arasında olmaktan seçim startını çaydeften başlatmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Millete hizmet etmenin Allah’a hizmet etmek olduğunu ifade edin Safi 'Biliyorum burda olan herkesin ayrı fikir ve düşüncesi vardır.herkesin fikir düşünce, inancına sonsuz saygı duyuyorum.  Mutlaka ki herkesin kendi partısı vardır. Ama benim sizlerin bir oyuna bile ihtiyacım vardır. Bütün hemşehrilerimin bana bu oyu vermelerini diliyorum. Ben sizin evladınızım ve sizin evladınıza sahip çıkmanızı istiyorum' İsmail Safi seçimlerin herkese ve ülkemize hayırlı olmasını dileyerek herkese ayrı ayrı teşekkür etti. 

KÜLÜNK: HALKIMIZLA BİR VE BERABER OLACAĞIZ

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Metin Külünk verdikleri desteklerden dolayı Çayelililere teşekkür ederek başladığı konuşmasında tek bir oyun bile çok önemli olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi: “Tek bir oy dahi 2023’e giden yolda önemlidir. O nedenle oyumuza sahip çıkacağız. Eğer 2023’te lider ülke Türkiye profilini görmek istiyorsak, halkımızın iradesinin tecelligahı seçim sandıklarına gözümüz gibi bakacağız.  Ve inanıyorum ki 12 Haziran akşamı, o sandıklardan bir büyük Türkiye rüyasının ilk muştuları çıkacaktır. Biz de bu amaçla her zaman olduğu gibi halkımızla bir ve beraber olacağız. Hemşerilerimizin bu noktada bize vermiş olduğu destek ise yürüyüşümüzde büyük güç olacaktır. Kendilerine teşekkür ediyorum.”

 

Editör: HABER MERKEZİ