Çayeli Dernekler Federasyonunun Üsküdar Belediye Meclis Üyesi adayı 08.03.2009 Pazar sabahı Çaydef’in yeni salonunda misafirlerini ağırladı.

Üsküdar’da büyük bir nüfusa sahip olan Çayelililerin belediye meclisinde temsil edilmesi, Üsküdar’da Çayelililerin sesini gürleştirmek için yapılacak çalışmaların ilkiydi. Bu amaçla tüm Çayelililerin sevip, desteklediği Kemer Köyü Dernek Başkanı ve Çaydef Başkan Yardımcısı Muammer Kemerbaş Çayelilerin adayı olarak 29 Mart 2009 mahalli seçimlerinde listede yerini aldı.

Seçime kısa bir süre kala kendini destekleyen Çayelilileri Çaydef merkezine davet eden Kemerbaş misafirlerin kapıda karşıladı ve teker teker ilgilendi. Hep birlikte yenen kahvaltıda yemek duasının ardından beklenen an gelmişti ve Muammer Kemerbaş sahnedeydi. Sahneye büyük alkışla çıkan Muammer Kemerbaş alkışlardan bir süre konuşmasına başlayamadı. Alkış ve tezahüratların ardından konuşmasında; “Sizin içinizden sizlerin istek ve önerileriyle adayım, sizler için burada aldığım görevi sizler için başka alanda devam ettireceğim. Ben gönül adamıyım, gönlünüzde aldığım yerle yolumuza hep beraber devam edeceğiz, destekleyen herkese teşekkür ederim” dedi. Konuşması sık sık alkış ve tezahüratlarla kesilen Kemerbaş “Üsküdar Belediyesi’nde Çayelililerin sesi olacağım” dediğinde salondan ıslık ve alkış sesleri duyuldu.

“Ben gönül adamıyım, halk için varım” diyerek yola çıkan Muammer Kemerbaş tüm Çayelililerden Çaydef Merkezinde desteğini aldı ve hızlı bir şekilde yoluna devam ediyor. Çıktığı yolda kendisini gönülden kutluyor, başarılar diliyoruz, yolun açık olsun…

 

Editör: HABER MERKEZİ