Ak Parti Rize Milletvekili Ali Bayramoğlu, Başbakan Erdoğan’ın memleketi Rize’de 11 ilçeden 10’unda belediye başkanlıklarını kazandıklarını belirterek, “Tüm ilçelerde alt alta ampul yanacaktı ancak bir ilçede araya virüs bulaştı” dedi.

Ak Parti Rize İl Teşkilatı, 29 Mart Mahalli İdareler seçimi sonuçlarına göre kazanan belediye başkanları, belediye ve il genel meclisi üyelerinin tanıtımı için bir toplantı düzenledi. Burada konuşan Ak Parti Rize Milletvekili Ali Bayramoğlu, il genelindeki 21 belediyeden 17’sini kazandıklarını belirterek, seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Bayramoğlu, “Rize’de 11 ilçenin 10’unda belediye başkanlıklarını kazandık. Sadece daha önce bizde olan Çamlıhemşin Belediyesi’ni kaybettik. Bir tek şeye üzülüyorum. Çamlıhemşin İlçesini almamız halinde Ak Parti olarak Türkiye’de bir şehrin bütün ilçelerini kazanan tek parti olarak tarihe geçecektik. Seçim sonuç listelerinde ilçelerde alt alta ampul yanacaktı. Ancak bir ilçede araya virüs bulaştı” dedi.

Partililere uyarıda da bulunan Bayramoğlu, “Seçim çalışmaları sırasında gününü gecesine katıp çalışan partililer ile diğerlerini ayırt edin. Elbette ki, her vatandaşa eşit mesafede olacağız ancak gerçek partiliyle diğerlerini iyi ayırt etmemiz lazım” diye konuştu.

‘BAŞIMIZIN BELASI VAR’
Toplantıda konuşan AKP Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer ise, Bağımsız Rize Milletvekili Mesut Yılmaz’ın destek verdiği Anavatan Partisi’ni kastederek, “Türkiye’de adı olmayan bir parti ile burada seçim yarışı geçirdik. Başımızın belası. Türkiye’de adı yok, burada var. Gerek ekonomik kriz gerekse diğer tüm partilerin karşımızda blok oluşturmaları nedeniyle il genelinde yüzde beş gibi bir oy kaybına uğradık” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ