Dilek ASLAN

Hopa Belediye Başkanı Yılmaz Topaloğlu’nun Yıldız Kent bloklarında bulunan evinin önüne park ettiği özel aracına gece yarısı 5 el kurşun atıldı.

Hopa’da bir anda tepki doğran olayın duyulması ardından vatandaşlar Belediye Başkanı Yılmaz Topaloğlu’nu arayarak ve makamında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletmeye devam ediyorlar.

 


 

29 Mayıs’ı 30 Mayıs’a bağlayan Perşembe gecesi saat 02.30 sıralarında meydana gelen olayda silah sesinin duyan çevrede bulunan vatandaşlar kısa bir panik havası yaşadılar. Belediye Başkanının 61.DK.005 plakalı özel aracına 5 adet mermi atıldığının belirlenmesi üzerine Hopa İlçe emniyet müdürlüğü olaya karışanları bulmaya yönelik geniş çağlı bir araştırma başlattı. Olay yeri inceleme ekiplerinin kriminal çalışmalarının da devam ettiği olayla ilgili ilçe Cumhuriyet savcılığının da soruşturma açtığı ve polise olayın çözülmesi noktasında her türlü yetkiyi verdiği ileri sürüldü.

Hopa Belediye Başkanı Yılmaz Topaloğlu’da olaydan büyük üzüntü duyduğunu ifade ederek “Bizim tek amacımız var o da Hopa’ya her açıdan hizmet edebilmektir. Daha önce de buna benzer bir olay Arhavi Belediye başkanı Sayın Musa Ulutaş beyin başına gelmişti. Benzer bir olayı benimde yaşamam şahsımı ve ailemi üzmüştür ama bu tür karanlık saldırılar bizlerin çalışma azim ve şevkimizi asla kırmayacaktır. Ümit ediyorum ki bu karanlık saldırının fail ya da failleri en kısa sürede adalet önüne çıkartılır. Şahsıma geçmiş olsun ziyaretinde bulunan ve telefonla geçmiş olsun dileklerini ileten bütün yurttaşlarıma, dostlarıma, mülki erkâna ve yerel yöneticilere ve siyasiler ile STÖ’leri başkan ve temsilcilerine de teşekkür ediyorum” dedi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör: HABER MERKEZİ